pusshej

Förlåt för dålig blogg och uppdatering. I morgon eller/och på onsdag tänkte jag göra en liten fototripp och en liten fotoshoot kanske (om min kompis vill) :) så ni får hålla ut tills dess helt enkelt.

och btw, man ska inte låta saker påverka en så pass negativt så det håller i sig i flera dagar, det har jag lärt mig. hare bra för det har jag! :D

Happy b-day people!

Grattis papsen på din dag som ännu mer gubbe!
 
Skulle egentligen på 18års-fest idag men eftersom jag varken har humöret eller orken till det blir jag hemma och tar tag i plugget istället. Grattis Agnes och ös åt mig med!
Har så otroooligt mycket plugg i veckan så har ingen aning om hur jag ska klara det, ärligt. Uppsatser hit och dit och uppgifter och bokläsning. BLÄÄÄ!
 
Fick nyss reda på att Josefin kommer med en flurry åt mig så pluggkvällen blir nog bra ändå :') <3

Things to look forward to

Även fast det var en äcklig, jobbig och dampig dag idag så är jag så himla glad för vad som kommer hända snart.
 
  • 29/10 HÖSTLOV!

  • 24/11 DRAR TILL ENGLAND PÅ PRAKTIK I TRE VECKOR MED JOSEFIN OCH JULIA!
    (Julshoppa i London!!!!)

  • 30/11 FYLLER ÅR OCH FIRAR DET I ENGLAND!

  • 24/12 JULAFTON!

  • 1/1 NYÅR!
 
 
LÄNGTAAAAAAARRR!!!!

2012-10-12

Dagen har varit riktigt bra idag! Slutade skolan kl 13.40 och åkte sedan på stan med Julia. Vi gjorde lite ärenden och jag köpte en mössa, hårfärg och tygkasse med mig hem. Nu sitter jag hemma hemma hos mor o far och kikar på xfactor. Imorgon blir det kanske lite övningskörning och tar nog och åker hem till lägenheten på kvällen.
 
Inga bilder idag men bättre ett inlägg utan bilder än inget alls.

upp&ner ibland helt enkelt

Någon som vill springa naken med mig på en stooor äng med slängandes blommor över en? :D ...nä, inte jag heller, men vill dampa loss någonstans i alla fall. Inte naken kanske, men på en äng låter fint.

Livet rullar på som vanligt men har känt nu på senaste att jag bara vill skrika. Vet inte om det är för lycka eller sorg men vill bara vara mig, skratta, gråta och släppa ut alla känslor. ja, en sån humörsvängande idiot är jag idag, pusshej

välbehövlig måndag ändå

Började skolan 09.20 och slutade 09.50. Onödigt? ja. Det blev stan en sväng efter för att Amanda skulle hitta en långklänning och det gjorde hon, otroligt nog nu på vintern (ja det är fan vinter nu). Handlade lite mat innan jag drog hem och städade, lagade mat och tvättade. Har nu hela lägenheten fullt med kläder/handdukar som håller på att torkas...
 
Just i detta nu håller jag på med en powerpoint till samhälle. Så jävla äckligt jobbigt när man inte vet vad uppgiften går ut på(!!!!!!) vill helst bara slänga datorn i golvet nu och börja böla och skrika, ja så känns det.
 
Eftersom jag hatar min kamera för tillfället och inte har tid att fota "på riktigt" så får ni lite halvtaskig kvalle på egopicsan i bloggen, varsågod.
 
 
 

skrattar ihjäl mig

Har mått piss i en hel vecka nu men det är på bättringsvägen i alla fall! Som plåster på såren (för mig själv då) så har jag suttit framför youtube och kollat på så sjuka, roliga och galna klipp! Här har ni ett som bara måste ses! hahaahha
 

Bra vecka

Måndag: Jag, Amanda och Wille jobbade  i cafeterian på skolan på kvällstid. Det var föräldramöte för ettorna som börjat. Fan vad stressigt det blev där ett tag. Har aldrig räknat huvudräkning så intensivt i hela mitt liv men kul hade vi faktiskt! Senare sov Amanda här :)
.
Tisdag: Trodde jag började kl 13 men det blev kl 8. Så jävla surt. Läste bara en bok hela lektionen också.. Sedan hade vi hål till kl 13 och då stack jag, Amanda och Julia ner på stan och luncha! Blev Bankok-Kajen och sedan lite shopping. Mysigt!
.
Idag onsdag: Idag skulle Fredrik Reinfeldt (vår stadsminister you know) komma till skolan men såklart kunde inte planet hans landa pga av dimma så det blev inställt. Så jävla sur! Hur coolt vore det inte att se han då!?!
Gick i alla fall i skolan till 13 och därefter följde Amanda med mig och gick till låssmeden. Har nämligen tappat mina två nycklar till tvättkolven. Vi gick sen på stan ett tag och jag köpte mig underkläder och en tröja! :) 

Nu har pappa precis varit här och skulle fixa tv:n men den startade när han slog igång den så det var ju inget att laga, haha. Stackaren fick åka några mil i onödan. 


Grey's anatomy börjar ikväll, kom ihåg det!! tjohej
.

.
Vill bara be om ursäkt för dåliga mobilbilder men det är väl bättre än inga alls ändå..

Wille med plastfolie, haha

skolans entré!


RSS 2.0