:)

Ja, nu är man såhär seg igen på att uppdatera men vafan, feel it or leave it, eller nått.

Dagen har varit väldigt dryg trots att man slutade kl 13.15 (vänta bara tills imorgon Cassandra då du slutar 15.30) men en McFlurry Twist efter skolan med Amanda gjorde dagen MYCKET bättre! 

En sak som förvånade mig stort var att jag nu har pluggat nån timme och skrivit 3/4 av en A4 till historian som ska vara inne först på onsdag! Så stolt över mig själv :')

Ni får en härlig bild på min underbara vän från arkivet! puss hej

Sjukt

Minns ni Nicklas Hocker ifrån idol? Han har precis hittats död, hur sjukt är inte det? Kom ihåg att han var så gullig och hade en grym röst. Alla tankar till familj och inblandade, vila i frid.

Details






FREDAG!

Hade nyss besök av Amanda och eftersom vi kom fram till att jag suger på att blogga så slänger jag väl in ett inlägg då. 
Veckan har gått otroligt fort och min syster och hennes fästman har varit på besök några dagar. Träffas inte alls ofta då hon bor i Stockholm så är extra mysigt när hon är här! Nu ska jag ta och kolla på PLL efter några dagars uppehåll. Ha det bra!
 
 

fotografering

Eftersom jag är så otroligt dålig på att blogga nu så ska ni få den fulaste bilden på mig ifrån dagen. Hur känner ni inför det!?! jag känner mig både bajs och väldigt givmild i alla fall :) höres så länge! :D

Eftersom jag har världens bästa lärare kör vi på picknick i klassrummet!


RSS 2.0