SNART SÅ!

Det börjar närma sig slutet på gymnasiet och självklart början man komma närmare sin klass just nu. Här har vi gått i samma klass snart tre år och nu på slutet börjar vi hitta på saker tillsammans på fritiden. Igår var vi i alla fall hemma hos Julia och grillade, målade plakat och hade det så himla roligt! Idag var vi på middag hos två lärare. Hade väldigt trevligt och nu börjar man inse att det snart är slut. Imorgon är det sista dagen i skolan och det känns bara så sjukt. Ska njuta dessa två veckor med min klass utomlands innan vi går åt olika håll. ÅHHH HJÄRTA PÅ ER ♥
 
 
 
 
 

Italy

Hej! Varit hemma nu ett tag efter lite volleyboll på maln med Simone, Mackan och Linus. Är så kul att hitta på något annat på kvällen och ta en paus ifrån pluggandet. Behövdes! Sitter nu och funderar om jag ska prioritera diskningen eller pluggningen, båda är ju så kul...
 
Om 5 dagar befinner jag mig i Italien, sinnes! Ska jobba så jävla hårt dessa 4 dagar som är kvar i skolan för att verkligen kunna slappna av medans jag är där. KÄMPA CASSANDRA!
 

Shopping

Vaknade vid 8 imorse och var väldigt trött men kunde verkligen inte somna om. Gick upp och gjorde frukost och satt sedan med en inlämning. Åkte till skolan vid 13.30 och tydligen behövde jag inte gå på den lektionen så hade alltså varit ledig idag. Suck. Var i alla fall där i 10 minuter och därefter åkte jag, Linn och Alva och körde driven på donken. Vi åkte sedan in till stan och shoppade. Fick med mig hem en perfekt klänning och lite produkter till mitt ansikte. Verkligen en supermysig dag med underbara tjejer ♥
Lite bilder från dom senaste dagarna

Torsdag

Sen i tisdags har jag hunnit med att se årets bästa film "the other women" på bio, provsytt in min balklänning och studentklänning och varit hos tandläkaren. Idag åkte jag till skolan fast jag var ledig och hjälpte min lärare med att skriva och registrera fakturor med Linn och Julia. En väldigt bra dag på något vis. Varit glad och sett framemot studenttiden.
 
Imorgon åker jag till min syster i Stockholm. Vi ska ta en heldag med shopping på lördag och bara vara. Åh vad jag älskar henne. Sedan kommer mamma och pappa och hämtar mig på söndag, skönt!
Bästa minifamiljen jag får träffa i helgen ♥

Spara pengar

Har beställt hem alldeles för mycket från internet förra veckan så snart förväntar jag mig en chock när grejerna väl kommer hit. Farligt att ge mig en bra lön, farligt farligt. Måste spara till Stockholm i helgen, Italien om 3 veckor och Spanien om 4 veckor. Hur ska detta gå ihop? Bra fråga. 
 
Idag var dagen skön och jag hann även med att åka till CUL och prata med yrkesvägledaren så nu ska jag skicka in ansökan till att plugga till 2 ämnen jag inte har kunnat fått. Om allt går enligt planerna är jag klar på 12 veckor och det känns så himla skönt! Efter skolan kom mamma och pappa hit och fixade lite på balkongen och sedan var vi på Italienmöte på skolan. Känns mer peppande nu kan jag säga.
 
Kommer vara svårt att överträffa denna resa med mina bästa bruds i Spanien. Fan vad kul vi hade. Saknar

Sundsvall

Var som sagt i Sundsvall idag. Hade så himla mysigt och köpte med mig lite nödvändigt hem. Därefter blev det grillat och nu har jag precis deklarerat och ska snart sova för imorgon blir det jobb! 
Fick med mig hem en bikini, en bh, ett par shorts, en klänning, en kjol och lite annat smått. Köpte även en kuvertväska som ni får se på balen.

Valborg

Hade ett mysigt Valborg igår. Var hos min pappas kusin som hade bjudit in en drös med folk till deras hus. Lugnt, trevligt och skönt. Imorgon tar jag med mig min moster och kusinbarn till Sundsvall för shopping. Ska bli så kul att umgås med dom. Nu blir det grillat med familjen. Vi hörs
Min pappas kusins underbara hem

RSS 2.0