Outfit

Ligger i soffan och bloggar från mobilen. Tänkte slänga in min outfit för idag och typ önska en bra kväll eller nått, så - hoppas ni har en bra kväll!


Föreläsning

Har inget internet just nu så det kommer inget blogginlägg från min dator den här månaden i alla fall.

Idag var jag på en föreläsning hela dagen i Sundsvall. Riktigt roligt och snyggaste föreläsaren någonsin. Tydligen hade han varit med i Big Brother också, fattar man ju varför! Stannade i Sundsvall ett tag och gick på stan med Julia. Fick inget med mig hem förutom smoothie i magen.
Ses när vi ses


Sommarfeelingssss

Tänkte ta kameran ut idag och fota men eftersom mamma blev så dålig så har jag bara varit med henne och myst. Hon som alltid tar hand om mig fick nu bli omhändertagen själv ett tag för en gång skull. Men det gör jag så gärna, min älskade mamma. 
 
Tittat igenom några bilder på datorn och fan vad jag vill ha sommar och festivaler NU!
 
Haha, såg att youtubeklippet under hade blivit galet och visat Ulrik Munther men det är ändrat nu!

KÄR



Jobbig dag

Hade en av mina värsta dagar i skolan idag. Skulle spela in en film om mitt program och GUUUD vad jag fick tunghäfta och allt var bara så pinsamt... Kunde inte dom som filmade bara vara skitfula tanter? nej inte det heller. Åååhhh ska gå och dö nu ett tag, eller nej vänta - nått ännu värre , jag ska plugga hela kvällen. LIVET ♥

Dålig kamerabild men skitsamma, dagen är ju så bra ändå

NIKE TRAINING

Tänkte tipsa er om en superbra träningsapp! Har tränat med den 3 gånger nu sammanlagt med idag. Riktigt bra! Man lägger in sina bästa träningslåtar sen är det en tjej som pratar när och hur du ska göra olika övningar. Man kan även se hur man ska göra dom via en video på några sekunder. Träningspasset jag gjorde för ett tag sen var 30 min med olika varierande övningar på 1 minut var. Tränade både mage, armar, ben och rygg. Som sagt - en superapp!
appen heter NIKE TRAINING och är GRATIS!

träningsverk

Har en sån jävla träningsverk i låren och vaderna... ni vet en sån där som inte gör ont när man går utan en som gör ont heeeela tiden, typ växverk. Orkar inte. Hade en jävla idrott idag, skivstångsgympa. Men det var faktiskt kul men inte nu efter. 
Annars då? jo, har precis skickat in ett arbete till läraren och ätit en god tacopaj. Köpte också lite grejer i stan idag. Visar er nog imorgon.
 
Har bestämt att jag ska stanna kvar här i lägenheten hela helgen och städa, fixa och trixa lite. Ha en trevlig helg önskar mig och godiskålen! 
 

alla ♥♥♥ dag

Fick världens gulligaste överraskning när jag kom in i lägenheten. Pappa hade varit här och lämnat detta. Tack mamma, pappa och moster, ni är bäst ♥

tankar och känslor

Nu kommer jag med lite djupare tankar och känslor. Kommer inte berätta om personen det handlar om så bestäm er redan nu om ni vill läsa eller inte.
 
Har haft så ont i magen nu på senaste, av saker som inte ens rör mig men som ändå får mig att reagera.
Jag känner en person, vi kallar denna person en bästa vän (och det är sant) även om jag kanske inte skulle presentera h*n som det i första taget. H*n mår dåligt och har det förjävligt helt enkelt. Kan inte bestämma saker själv pga att h*n är underårig och kan inte ta ett beslut för h*n är rädd för att göra någon annan illa. Få gånger har h*n öppnat upp sig och berättat vad som händer men ingen vet vad som kan göras utan att, just det, såra någon annan. Att jag går och tänker på det här dag ut och dag in får mig att kanske verka nedstämd och det är det sista jag vill. Men om man tänker efter så har jag all rätt att känna såhär så det får vara så nu ett tag, för jag håller på att tänka över en sak som jag SKA fixa. Alla har rätt till saker som gör en glad och som får en att må bra, alltså bra saker.
Mår så jävla dåligt över allt som händer. Finns ingen gång då jag inte sitter med tårar på kinderna när jag tänker på det, som just i detta nu drabbar en nära person... Det VÄRSTA som finns måste vara att se en vän, en släkting, en i familjen eller en nära person att må dåligt. Det funkar bara inte i hjärnan helt enkelt.
 
Vet inte riktigt hur jag tänker när jag publicerar det här, kommer få så mycket funderingar/frågor men tar det helst senare i så fall. Mina tankar går i högvarv just nu så ni får ha överseende med det, tack o hej
 
 
 

Grattis!

Vill bara tipsa om en riktigt bra remix på några av de låtar som var på billboardlistan år 2012. 
Vill även passa på och säga GRATTIS till min fina vän Julia som fyller 18 år idag!

sängligandes

Blev ingen fotografering idag, måste sluta säga att det ska bli av för det blir det inte... Istället har jag legat i sängen hela dagen, kul. Har inte mått så bra så det jag har gjort är pluggat, tittat på tv-serier, lyssnat på musik och på nå jävla vis försökt lära mig photoshop. 
Istället för en bild så delar jag med mig av kanske världens bästa låt just nu. Lyssna och NJUUUUT!

mello, semla och latte

Jag sitter nu hemma hos föräldrarna och ska kika på melodifestivalen, äta semlor och dricka latte macchiato caramel, toppenlördag! Har med mig kameran hit och ska försöka knäppa lite. Ha en bra lördag så ses vi senare!
bild sedan nyår

telefonmöte

Nu är den här bilden i jättedålig kvalitet men ville bara visa vad jag gjorde idag. Jag var nämligen på telefonmöte. Jag, två lärare, en marknadsförare och en regisör. Min linje Handel- och administration ska spela in en film om, just det - min linje, så då ville regisören ha en elevs perspektiv om det hela och där kom jag in i bilden. 

Shopping från England

Har tänkt att lagt ut vad jag köpte i England ett bra tag nu men det har inte blivit så som ni kanske vet. Allt är inte med på bilderna nedan med det mesta är det!
(köpte 1000 julklappar i övrigt)
body scrub // parfym // lyppsyl // body butter // örhängen
militärjacka // T-shirt // jeansjacka // kofta // 3st bh:ar // spetslinne
varmchoklad i olika smaker // nitclutch // nitväska // nike air max // högklackat (fick klackarna för 20 kr, sjukt)
 

Mysig helg

Var ju som sagt i Sundsvall i helgen. Hade så otroligt mysigt och gud vad jag har längtat efter Mellanie, min bästa vän ♥ Tänkte visa vad jag köpte när vi var och shoppade.
skor från eurosko // tights från Lindex // Örhängen från Ur&Penn

Sundsvall

Är nu i Sundsvall hos min fina vän Mellanie och tittar på melodifestivalen som är skitdålig i år, tråkigt. Har spenderat hel dagen i staden. Shoppat, käkat sushi och kollat på bion EGO (den rekomenderas absolut!).
Hade besöksrekord igår, kul!

RSS 2.0