Vemdalen

Hej readerzzz! Har inte skrivit här på ett tag men det enda intressanta jag gjort är väl att jag har varit i Stockholm. Var där över dagen med min klass på studiebesök till Globen och Rikstagen. Riktig härlig dag! Sedan har jag varit sjuk. Har haft en helvetesförkyldning som tog krafterna i hela kroppen... fortfarande inte riktigt frisk..
 
Imorgon åker jag och la familia till Vemdalen. Ska bli så kul att vara ute i solen och åka skidor. Sedan på torsdag kommer min moster, kusin och mina två kusinbarn dit. Antar att jag inte kommer blogga under veckan men vi får se. Ha det bra så länge!
Eftersom jag inte har någon bild att visa får ni en riktigt jävla bra musikvideo istället! älska musiken, älska slutet, älska han

UF-mässa

Idag har jag varit i Bollnäs på UF-mässa. Det var ganska roligt ändå att se vilka varor och tjänster som såldes där. Köpte faktiskt ett par orangea hörlurar och ett mobilskal för endast 39 spänn tillsammans! 

5 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag har ett ca 1 dm stort födelsemärke på vänster käke/kind. Idag syns den knappt om man jämför med när jag var mindre. Hade också kort, krulligt och blont hår. Det trodde ni inte va?
 
2. Har två mycket äldre halvsyskon. Min syster är 32 år och min bror är 46 år. Min bror har två döttrar som är äldre än mig, var alltså faster när jag föddes. Kommer också bli moster för första gången om ca två veckor, längtaaaar!
 
3. I framtiden vill jag plugga på högskola i någon storstad och sedan jobba med något inom ekonomi. 
 
4. Har en riktig stor och underbar släkt. Har riktigt många kusiner, kusinbarn, morbröder, ALLT - you name it!
 
5. Jag har spelat fotboll sedan 6 års ålder men slutade dock med fotbollen för två år sedan och jag saknar det verkligen!

 
Imorgon åker jag och dessa bruds till Bollnäs på UF-mässa. Bilderna kommer från förra gången vi var där, alltså prick ett år sedan. Kom ihåg att det var ett skitroligt dygn, UF-mässa på dagen och fest på kvällen!

Otroligt roligt!

Ni som gillar 1D, titta! Hahahaha, sitter här och skrattar för mig själv. 
j

Happy

Idag börjar jag kl 12.15 så nu är jag happy! Har hunnit gjort bananpankakor till frukost och pluggat på historia som jag har inlämning på tills på fredag. Igår vad skoldagen lång och tråkig men en shoppingtur med Linn efter skolan gjorde den mycket bättre! Köpte mig en svart munktröja som var på rea och kikade in en guldring jag troligtvis köper imorgon. 

Summering av mitt sportlov

Varit med Mellanie ♥
Morgonpromenader och sprungit i elljuspår
Blivit attackerad av dessa
Shoppat i Hudiksvall
Gjort världens godaste pizza
Köpt en efterlängtad fotkandelaber
Käkat sushi
Åkt tåg
Shoppat i Sundsvall
Ätit exotisk buffé
 
Haft ett otroligt bra lov! Kunde inte varit bättre. Shoppat en del, festat, haft behövliga promenader, kollat på tv-serier, jobbat och mycket mer! Kom även hem idag till en nystädad lägenhet och nybäddad säng, kan inte bli mycket bättre just nu. Provade också på att göra en egen lasagne med tacokyckling och jag lyckades! Skitgod verkligen! Nu ska jag ta tag i lite plugg som ska vara klart i veckan, syns senare

oredigeraed bild

Väntar nu på att Mellanie ska komma med 22.40 bussen. Har lagat mat, städat lägenheten och fixat lite uppdateringar och inställningar på datorn. Tänkte visa er en bild från förra veckan som inte gick att lägga upp
 
Såhär såg de ut utanför mitt fönster en eftermiddag, jättefint! Oredigerad bild

VÄRT ATT LÄSA

 
Ni måste ta och läsa detta inlägg. Hanna Ek kommer från Sundsvall och skriver om en tuff period i sitt liv. Så starkt inlägg så man gråter men kan omöjligt sluta att läsa. Du är så jävla grym!
 

RSS 2.0