hemma på besök

Ligger hemma i min säng hos mor och far. Kom hit igår och stannar tills på söndag. Åker hem väldigt ofta på helgerna men det är här jag trivs bäst och alltid lika mysigt att sitta och prata med mamma och pappa över fina och sena middagar. Idag tänkte jag plugga stenhårt då det verkligen är jättemycket nu i alla kurser. Senare ska jag vara barnvakt åt några busisar och efter det åka till min moster och hälsa på.
Här får ni en suddig liten bild men tycker den är värd att lägga upp.
Haha, ser ni ens Josefin till vänster?

Mysplugg

Inte alla som pluggar på en torsdagskväll med tända ljus och té


Shopping, igen...

Mobilbloggar nu då jag inte har något internett i datorn.

Varit väldigt mycket stan nu på sistone och självklart idag med. Jag tänkte ju som vanligt inte köpa något men fick ju lön igår och idag så några köp blev det. Köpte en långkjol, baströja och dessa skor här nedan - Vagabond 999 kr


zuuumba

Känns som att det har varit världens längsta dag idag. Slutade runt halv tre och åkte sedan på stan och handla mat och lite annat behövligt. Kom hem för ett tag sen från zumba med Julia och ska nu bara ta det lite lugnt. Är ju trots allt lite förkyld, hehe
ni får en bild från havet i mellanfjärden, en mysig sommarkväll

bästis

Har varit lite off i bloggen nu i helgen. I torsdags kom Mellanie för sista gången innan hon flyttar till Spanien. Det är sjukt att det händer, att ens bästa vän inte kommer att bo i samma land som en själv. Vi hade i alla fall en överaskningsmiddag för henne som blev jättelyckad och ett par härliga dagar. Ett perfekt hejdå. På lördagkväll åkte jag till vår stuga och åt kräftskiva och nu sitter jag hemma igen och tittar på serien devious maids.
min älskade partypingla

Världens finaste vän gav mig ett armband som betyder oändlighet. Även fast vi kommer bo i olika länder finns vi alltid där för varandra. Älskar dig ♥
∞ INFINITY ∞

Varm dag

Idag har det varit lek på borgarparken för ettor och tvåor. Fyfan vad varmt det var. Det var verkligen en riktig sommardag. Efteråt åkte jag, Julia, Alva och Miranda och käkade glass på McDonalds och sedan småhandlade vi lite på diverse affärer.

Nu sitter jag och väntar på Julia som kommer och hämtar mig och sedan sticker vi på zumba!


Slö dag

Idag har jag stått i kafeterian i skolan och det var så himla dött, tråkigt. Imorgon väntas en betydligt bättre dag då vi ska vi ha lite lekar för ettorna på Borgarparken. Efter skolan var jag med Ebba ett tag och nu har jag tränat, duschat och tittar nu på idol.
Eftersom jag inte hade en passande bild fick det bli min middag idag. Fläskfilé, isbergssallad, fetaost, melon, champinjon, tomat och gurka, mums!

fina vänner

Började i skolan idag kl 8 och var där ca 2 h då jag också hade styrelsemöte. Efter skolan åkte jag till stan med Julia som fått körkort och tjejerna. Åh, mina tjejer i klassen är bäst, var länge sedan jag skrattade så mycket att jag inte fick någon luft, haha. Så roligt att se dom igen. Hade inte riktigt tänkt att köpa något men såklart gjorde jag det ändå... Det fick bli té, tésil och en kallender. 

Ny design

SÅDÄR! Ser ni den nya designen? Kommentera gärna om den ser konstig ut i era webläsare eller om det är något annat fel. Tycker jag har lyckats bra denna gång med designen eller vad tycker ni?

och här kommer shoppingen från Stockholm som jag lovade er
örhängen från marc by marc jacobs (som jag längtat!) // mobilskydd, gratis smycken från bikbok
 
grått linne, blå tröja från stadium // grå tröja, mössa från bikbok // blått linne från hollister// hatt, blå byxorfrån hm // strumpor från ginatricot // svarta byxor, trosor från carlings
 
Kamerans lins var smutsig och jag märkte inte det förens efter jag hade laddat över bilderna på datorn så därför oskarpa bilder.

ny design

Är ni berädda på att snart få se en helt ny design? Det är jag i alla fall, är sjukt trött på den jag har nu och den speglar verkligen inte vem jag är som förhoppningsvis den nya kommer att göra. Hoppas allt går enligt planerna så ska den komma upp lite senare idag. 

smile

Hej mina fina ♥
Har så härligt liv nu så jag bara är ständigt glad. Det finns upp- och nergångar och jag känner mig nu på det absoluta högsta toppen på länge. Har haft tre riktigt underbara dagar i Stockholm med mamma. Vi har ätit riktigt gott, shoppat myyycket och haft det så himla kul! Visar mina köp senare. 
 
Om jag är på det humör jag är på nu har jag bestämt mig för att blogga oftare och kanske lite mer intressantare. Något jag ska satsa på nu är att träna och äta bra så därför tänkte jag kanske dela med mig av lite recept på sundare mat och ha allmänt roliga inlägg. 
 
Nu ska jag hänga in mina nya kläder i garderoben och titta på en film här i min nymöblerade lägenhet.
 
 

Mobilinlägg

Hej nu är jag hemma i ca 10 min så tänkte snabb-mobil-blogga lite. Hade det jättekul på släktträffen och träffade mina tremänningar för första gången. Supertrevliga killar!

Imorgon kommer min bror med familj och min syster med familj och stannar hos hos några dagar. Det var verkligen jättelänge sedan hela familjen var samlad så det ser jag verkligen fram emot!

Nu ropar pappa att vi måste åka och inga bilder har jag men det blev en liten uppdatering i alla fall. Tjoflöjt


Hej

Igår var jag ledig och fick bl a gelénaglar gjorda av Josefin, superfina! Jag höll också på att göra en ny design till blogg men den är inte klar riktigt än. Vi får se om den ens kommer upp. 
 
Idag har jag bara jobbat och tvättat lite när jag kom hem. Inget speciellt har hänt. Imorgon däremot har jag först sista dagen på jobbet och sedan åker jag på släktträff! Älskar min släkt på mammas sida och jag lovar, den är skitastor! Alla ska först åka go-cart på morgonen (utom jag då för jag jobbar...) och sedan blir det fest i min morbrors mysiga stuga. Längtar! 
 
Har ingen aning när jag kan blogga igen. Först så finns det knappt någon mottagning i min stuga som jag ska vara i nu de närmsta dagarna och plus att masten här i byn har gått sönder och ska inte fixas förens på måndag. Kan knappt ringa och absolut inte komma in på internet om man inte har som oss, wifi. Så vi får se när vi ses igen
 
Har lite brist på bilder så ni får en på finaste Andelia denna gång
 

RSS 2.0