Balkongfix

Fick något ryck och köpte mig lite balkongmöbler idag. Så lycklig för att jag lyckades skruva ihop bordet, inte min starka sida direkt. Nu saknas lite blommor och en matta som ska täcka golvet så man kan gå barfota utan att frysa ihjäl på plattorna. Vill ha vinkvällar och sena nätter på min lilla balkong. Tänk er ljus, musik, sommar, skvaller och mys under täcken med ett glas vin i handen i ett antal timmar in på natten. Underbart
 


Fick den här idén ovan genom lite inspiration på internet fast gjorde en liten annan twist. Ljus på konjak- och vinglas. Blev riktigt fint enligt mig. 
 

Soldagar

De senaste dagarna har varit helt underbara! Soligt och umgåtts med så bra sällskap. De är sånna här dagar man inser hur bra man har det egentligen.






Nu sitter jag i mammas och pappas säng och äter frukost. De är i Vemdalen och jag bor här medans jag jobbar. Ska strax göra mig iordning inför en stängningskväll på jobbet. Ha det så skönt i solen ni som kan!

Vankas gofrukost

Tog och bytte om snabbt efter en lång skoldag och efter att jag hade handlat lite mat och sedan var det raka vägen till ett flex intervallpass med mina två hurtbullar Fia och Simone. Jobbigaste pass jag har varit på, styrka och kondition i intervaller, fyfan. Simone följde sedan med mig hem och fikade en sväng. När man inte umgås så ofta har man mycket att ta igen. Älskar sådana pratstunder.
 
Nu sitter jag här i sista sekund med ett skolarbete som ska vara klart tills imorgon. Är inte alls så svårt så det är skönt. Imorgon har jag sovmorgon som nästan varje dag nu och då vankas det gofrukost. Unnar mig alltid det lilla extra då jag har mer tid på morgonen att göra iordning allt. 
En gofrukost för någon vecka sedan

Eva Solo

Mamma ringde precis och sa att hon och pappa kommer och hjälper mig och storstädar imorgon (sötisar) och hennes sista kommentar var "ringde nu så du hinner gömma allt tills imorgon som vi inte får se". Tror mamma vet saker om mig som hon inte borde veta ändå. Jobbig känsla haha.
 
Idag ringde också mina två jobb så nu ska jag jobba tre helger i rad, än så länge. Vet inte om jag ska vara glad över lönen senare eller grina över att mina helger förstörs... Nu ska jag fortsätta att sukta efter ölglasen från Eva Solo. Sånna glas man måste ha om man tycker om öl! Precis som jag då ;)
Ovan är ölglasen jag vill ha och nedan är en del av min lilla samling från Eva Solo.

Ledig dag

Sitter hemma hos föräldrarna nu men ska strax åka hem till mig igen. Hälsade bara på en snabbis eftersom jag är ledig idag. Igår var det tjejkväll i stan så det blev först lite sushi och sedan en sväng shopping med Julia. Hittade en väska, linne, träningströja och lite smågrejer. En riktig mysig kväll. Imorgon åker jag till Stockholm och blir där tills på söndag för min lilla tjej Andelia fyller hela 1 år. 
Mina nya inneskor jag skickade efter förra veckan

selfie

Idag hade jag sovmorgon så det var härligt, dock inte två timmar hål man får innan matten men med en sväng på stan gick ju det bra ändå. Nu ikväll har jag dansat fuego, det var kul men jag vill ha lite mer krävande rörelser tror jag. Eftersom jag glömde min hemnyckel i Julias väska kom jag hem lite senare än tänkt haha men det löste ju sig. Imorgon väntas en kick-off innan vår Italienresa som hotell och turismprogrammet har ordnat. Ser verkligen framemot dagen och så skönt att inte ha vanliga lektioner.
Det är fan pinsamt att man lägger ut bilder på sig själv egentligen, om man tänker efter, men jag gillar't haha.

Vårväder

Lite dålig bloggning här, jag vet men har bara inte orkat. Fjällen var helt underbar! 15 av mina släktingar kom på onsdagen till stugan och jag hade redan bestämt mig för att åka hem på torsdagsftermiddagen eftersom jag redan kom på måndagen. Lyckligtvis fick jag med mig min kusin på vägen hem så slapp åka själv igen. I lördags jobbade jag min första riktiga dag efter praktiken och det gick bra. Lite läskigt att man plötsligt blev helt själv och hade ansvar över ett helt hotell men det blev inga katastrofer så det ser jag som godkänt haha. I söndags blev det Birsta med mamma och jag köpte ingenting... kul. Denna vecka började skolan igen och nu har äntligen vårvädret börja kommit fram! Skönt!
 
Nu ska jag på yoga med min älskade träningsvärk, önska mig lycka till
Har inga bilder just nu så få bli en gammal bild sen sommaren -11

Inredning

Har fått fria händer att fixa möbler osv i vardagsrummet här i stugan. Vet exakt hur jag vill ha det och nu återstår bara att hitta alla saker. Kommer inte bli en enkel match 
 
 
Copper home
Gjorde ett litet collage av mina små idéer. Nu börjar jakten på inredning, kul!

Sportlov

Efter en helg med fotboll (Kevin Walker, mums), middag och utgång, bakismys och hårfärgning sitter jag nu i Vemdalen med ett glas vin. Körde hit alldeles själv idag så lite långtråkigt var det men med bra musik gick resan hit helt okej. Imorgon väntas skidåkning, shopping och middag ute. Åhhh så himla skönt att komma hit och bara slappna av. Behövs efter allt knas som hänt
 

RSS 2.0