Dagen

Det folk kanske inte vet om mig är att jag älskar att åka och provköra och titta på nya bilar samt kika lite på internet och designa egna. Eftersom pappa är lika intresserad är det kul att åka och göra något, bara han och jag ibland. Haha jag vet, kanske inte låter som det en tjej i min ålder brukar göra men jag tycker det är så roligt! Favvobilarna är Mercedes-benz, Audi och BMW. Nu vet ni det, en liten avstickare liksom. Sitter nämligen och tittar runt lite nu haha.
 
Idag har jag varit på studiebesök i Delsbo och det är väl det ända jag gjort. Kom hem och gjorde vårrullar and that's it. Ska dra igång en film nu och sedan packa lite, tänkte fira valborg hos pappas kusin imorgon. Ha det så bra!
 
Lite mys till bastandet i Vemdalen

Påskis i Vemdalen

Japp såhär spenderades det i ett par dagar i soliga Vemdalen. Levde på alkohol, skidor, snowboard, sol, bastu och resturanger/barer. SÅ HIMLA BÄST. Nu taggar jag om för nästa år då snön är tillbaka. Älskar detta
 
Ber om ursäkt för den halvdåliga kvallen på bilderna. Tagna från iPhone
 
 
 
 
 
 
 
Blev verkligen en resa som levde upp till sina föväntningar ♥

Underbara sol

Vaknade upp i mammas och pappas säng eftersom dom är i fjällen nu och jag är hemma här och jobbar. Tar alltid deras säng för den är skönare haha. Har solat hela förmiddagen men som vanligt tar det inte alls. Fick i alla fall i mig extra god frukost så det känns bra. Nu har jag ätit tacolunch och ska snart åka hem till mig igen. Imorgon vankas ju skola efter lovet, dock bara tre dagar, wohooo!
Hej, kritvit säl här.

Påsklov

Är så himla besviken på allt och alla just nu så det ska bli så himla skönt att åka bort över påsklovet. Jag och Ebba styr bilen mot Vemdalen och är där några dagar. Det blir skidåkning, bastu, afterskii, spa och goda drinkar samt god mat. Längtar så himla mycket! Nu har jag kommit hem från jobbet, hunnit ätit grillat och bänkat mig framför tv:n. Imorgon ska jag bara slappa innan jag gör ett till jobbpass på lördag. Ha en trevlig långhelg allihopa!
 
Fina Ebba och jag på min 18årsdag

Provkörning

Igår var jag ledig från jobb så då passade jag på att ta mammas bil och åka till stugan med Leia. Hade lite picknick på altanen med solen framme. Härlig söndag!

Idag har jag stått i skolans kafeteria hela dagen. När jag slutade mötte jag upp mamma och pappa för att titta och provköra en Audi. In lööööv. Nu ska jag mysa ner mig i sängen med en kopp té, är så otroligt trött. Godnatt haha


Jobbar

Sitter nu på jobbet och har det väldigt lugnt, som alltid på helger. Idag har det varit en lite bättre dag. Först föreläsning av Annika Östberg som satt i fängelse i 28 år, både i USA och i Sverige. Det var en så bra föreläsning och nu hoppas jag filmen dom har tänkt göra kommer ut! Förövrigt har jag skaffat mig en baldejt och nu tjänar jag pengar medan jag sitter här. Toppen
Bild sedan pluggandet hos mig igår

Att kunna slappna av

Planer hit och planer dit. Nu äntligen kanske jag också får slappna av på riktigt ett tag. Även fast jag jobbar nästan varje helg och tjänar pengar på det så tär det på en. Ska bli skönt att lovet kommer snart. Det behövs.
 

Jag och min dagliga kopp morgonkaffe

Haft en kort skön skoldag och efter det kom Alva över och pluggade en stund. Nu har jag ätit och ska precis inta soffläge. Lämnar disken några timmar till och bara slappar med, ja ni har rätt, en kopp kaffe.
 

New balance

Har alltid tyckt att dessa new balance skor är otroligt fula. Såg dom för några år sedan och svor att jag aldrig skulle bära dom och nu plötsligt har dom blivit jättepopulära? Fattar inte. Jämför dessa och nike liksom.
I alla fall följer jag Kajsas Svenssons blogg och såg dessa på henne och kan inte låta bli att tycka att dom har blivit lite snyggare. Kommer dock aldrig att köpa några... tror jag.
Tycker förövrigt att ni ska följa Kajsas blogg! Klicka på bilden

Ciao!

Idag har jag köpt balklänning. Efter mycket velande har jag nu bestämt mig för att gå på balen ändå. Lite spännande hur den kommer att sitta och hur färgen verkligen kommer att bli men ja, nu är det gjort. Lite dålig uppdatering i helgen men jag har bara jobbat fre-sön så hade inte så mycket att berätta heller. Idag var jag på stan en sväng med Alva, köpte med mig smink och en enkel kofta från HM. Sedan åkte jag och köpte lite nödvändigt som man inte vill lägga sina värdefulla pengar på alls, t ex toa- och hushållspapper... (och vi som bor ensam och är student vet hur dyrt det är haha). Nu ska jag gå och lägga mig för att gå upp lite tidigare imorgon och tvätta två maskiner innan skolan. Ciao!
Försöker lära mig lite italienska innan vi lyfter mot Italien heh
 

På språng

Kl 8 imorse hade jag tandläkartid då jag var ledig idag, kul. Lagade en tand och blev bedövad på halva sidan ansiktet. Pappa skratta så han vek sig när jag kom hem och skulle prata. Ena sidan hängde liksom inte med och tungan var ju också bedövad så kunde inte prata heller. Hahaha skulle ha viljat sett mig själv. Efter tandis åkte jag en sväng med Josefin och försökte sälja lite annonser genom skolan men det gick inte så himla bra... Därefter blev det en sväng på stan med mamma och då köpte jag en matta jag kan lägga på balkongen min. Vill bara hem och fixa den nu. Jag vet, har tjatat om min balkong mycket nu men vill verkligen göra den mysig!
 
 
Har förövrigt älskat in mig i dessa klänningar. Lägger nog en beställning inom kort.
 
Nu ska jag ta och lägga mig, hade tänkt köra ett intervallpass i slingan imorgon. Önska mig lycka till...

Häng på ballen

Åkte och kika i lite affärer utanför stan och svängde sedan in på Wayne´s med denna brud och myste därefter på balkongen. Bra eftermiddag. 



RSS 2.0