tredagarstripp

Förra onsdagen tog jag och Mellanie en tripp ner till Gävle och bodde på hotell två nätter. Hade så himla mysigt och roligt så kan inte beskriva. Bodde på ett riktigt fint hotel med underbar relax och frukost! Åt god mat, drack goda drinkar och shoppade en del. Behövde verkligen denna resa, energin är på topp igen.
 
Nu i veckan började jag som ansvarig över två avdelningar på jobbet. Haha alltså detta är bara så sjukt svårt. Idag kom en gubbe och skulle sälja produkter inför jul, påsk och sommaren till mig!?! Gick in i hans stora lastbil som var pyntad där inne med olika specialvaror. Riktigt fina saker! Så roligt att jag får bestämma vad som ska köpas in och inte, men som sagt - riktigt svårt! Det är nu man får börja känna av vuxenlivet på riktigt, att ta ansvar. Usch känns inte som att jag är redo för något sånt ansvar än hah. 
 
Nä nu ska jag ta och beställa hem lite inredning från nätet. Så mycket fint på både Ellos, Mio och Jotex nu. TIPS!
 
Bilder från vår tredagarstripp ↓ love u ♥
 

Sväng på stan

Länge sedan jag skrev nu. Får ta någon summering lite senare av vad jag har gjort det senaste dagarna. Lovar inget, men kanske!

Idag fick det bli en lång sovmorgon och sedan drog jag på stan med Julia. Mötte också upp Alva som fyller år idag för fika, grattis gumman! Köpte inget alls faktiskt. Kände att det räckte med bensin, klipptid och mitt snygga/goda massageljus jag köpte igår. Ni måste prova ljuset, läckert 



RSS 2.0