Helgen

Mitt internet på datorn har lagt av men som tur är har jag min kära nya telefon med surf kvar på. 

I torsdags kom min efterlängtade vän hem en vecka från Spanien. Som jag saknar henne! I fredags jobbade jag och sedan myste vi bara hela kvällen för båda var så trött. Igår gick vi ut och vi hade så jävla kul! Efter krogen hamnade vi i en källare som var så himla cool med så sköna människor. Efter två efterfester kom vi i säng 8 på morgonen. 


Igår kändes det att man hade varit ut och mina ben är numera gul och blå. Inte smart att ramla på asfalt flera gånger haha. Nu ska jag strax åka på jobbet och i eftermiddag ska jag hämta mitt extremt fula körkort.... 

VÄRLDENS BÄSTA DAG

FÖR IDAG TOG JAG KÖRKORT! Så obeskrivligt jävla lycklig. Kan inte fatta det. Började nästan gråta när hon sa att jag klarade det. DEN KÄNSLAN! Förutom att jag nu har körkort fick jag veta att finaste människan fått besked om att hennes cancer är helt borta och min älskade bästa vän kommer och hälsar på mig imorgon enda från Spanien. Livet nu är bara så bra och jag har haft den bästa dagen i hela mitt liv. 
 
 
Tog mig en sväng på stan innan jag körde hem och överraskade mamma och pappa som inte visste att jag hade uppkörning. Haha mamma lilla började gråta och pappa tjoade för fyllekörning. Hittade i alla fall två uuursnyggaaa plagg som är med på bilderna ovan, måste ha.

alla ♥♥♥ dag

Har precis kommit hem från mina småkusiner där jag har varit barnvakt. Det blev melodifestivalen och film, hade så mysigt så. Igår spenderade jag alla hjärtans dag hemma med familjen. Det blev trerätters och vin. Man kan ju faktiskt känna att man får kärlek från andra håll med på den dagen än just sin partner.
 
Imorgon blir en dag då jag ska ta tag i saker. Jag ska städa, laga matlådor, träna, fixa med tavlor och bara göra sådant som man senare mår bra av att det är gjort. Nu ska jag ta och lägga mig och för en gång skull - sova ut imorgon.
 

Har lite ångest över att allt går så snabbt nu. Ta gärna tillbaka alla bra och fantastiska stunder och därefter gör om, gör rätt. 

Student14

Varit hos syster nu på kvällen och fick precis skjuts hem av världens bästa Wille! Nu ligger jag halvdöd i soffan och tittar på Geordie Shore. Värdelöst, jag vet, men skönt att kunna slappna av och bara vara.
Fick hem min älskade studentmössa i veckan. Snart så!

Det går framåt

Förutom att jag inte har kunnat slutat skämmas än så går det framåt nu! Kommit steget närmare mitt körkort och fått förlängd praktik på hotellet. Är så himla glad över det!
 
Idag slutade jag jobbet kl 12 och börjar kl 15 imorgon. Så skönt att ha dessa skift. Nu ikväll åkte jag och Julia lite spontant och tittade på bio. Det blev Delivery man, bra film! Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon väntas fika med bästa kaffekompisen innan jobbet.
 
Också vill jag säga grattis igen till Josefin som tog körkort idag!
 
 Jag och Josefin för några år sedan, haha....

Bra helg

Haha skrev i förra inlägget att jag skulle ha en lugn helg, jo tjena va. Har idag haft min värsta bakfylla någonsin. Blev lite fööör mycket godricka igår. Började kvällen hos Ebba och sedan Julia som därefter avslutades på krogen en sväng. En riktig rolig kväll. Nu har jag fått i mig en hårdmacka och té så nu måste jag väl ta tag i körkortsboken. Vill inte alls men måste, det närmar sig.
 
 
Tackar gudarna för att jag börjar 15 imorgon!

RSS 2.0