STUDENT!

Har haft en jätterolig dag med studentfirande i STORA mängder. Ni får två bilder sålänge så tar jag nog och lägger upp fler senare :)
något dragen student, haha

Åker på studentfirande!

Sitter och äter frukost nu medan pappa, bror och hela köret springer omkring som galningar för att göra i ordning till Josefins student. Kl 12 ska vi titta när hon kommer ut från skolan och sedan ska dom åka lastbil. Dom gör helt annorlunda här i Borlänge än i Hudiksvall.

Åker hem ikväll och njuter av ledigheten tills på måndag då jag börjar jobba 7-8 veckor eller vad det är? Haha.

Måste bara berätta om igår. Åkte till skolan igår kl 9 och åt en jäkla brakfrukost. Meloner, jordgubbar, färskt bröd, juice, godbitar, kex och ost var uppdukat, jättegott!!
Sedan fick vi en överraskning och det var att åka och spela bowling, så det gjorde vi till kl 12. En skitrolig avslutning!


Kan just ha skett det pinsammaste någonsin!


19.16

Tänkte faktiskt blogga igår men insåg att jag inte hade bloggappen i lånetelefonen :p men idag hämtade jag min alldeles nya iphone <3 denna ska det inte bli något fel på i alla fall! Efter skolan hämtade jag iphonen som sagt, köpte byxor, och fikade på wayne´s med Amanda :) älskar att sluta tidigt också!
.
I helgen kom Mellanie hit och vi hade mest bara mys, det var ju inte direkt så bra väder...
på kvällen gjorde vi iordning chokladfondue och FAN vad gott! något som definitivt ska göras fler gånger!
.
Just nu försöker jag att synkronisera min iphone men med 113 appar går det inte snabbt alls. Fick lite panik när jag skulle göra det till lånetelefonen för det gick inte men kom på, efter ett tag (evighet), att den hade ju alldeles för litet minne. Men nu går det super och jag kan inte vara gladare :D
.
På onsdag åker jag nog till Sundsvall och försöker hitta en jeansjacka. Har letat i århundrade men hittar aldrig någon, så less!! Vill verkligen ha en tills jag åker till Bolänge och kollar på mitt brorsbarn (ja, hon är faktiskt äldre än mig) som tar studenten! :D
.

student hit och dit

hejpådig
Har haft plugg som bara den nu dom sista dagarna och har även ett matteprov och en redovisning kvar tills imorgon, blä för det! Slutar skolan på fredag i alla fall men då tar jag och åker till Borlänge istället och firar mitt brorsbarn som tar studenten, woop woop! Idag efter skolan tog jag och Amanda en tripp på stan och jag köpte brun utan sol spray som jag tänkte dränka mig med innan jag far, hahah, har bleeekvita ben nämligen.
Igår åkte jag till Filip som hade studentmottagning och det bjöds på riktigt god mat och riktigt fina presenter! Pratade om att vi skulle ju kunna flytta ihop, jag har lägenhet utan grejer och han har grejer som han fick fast har ingen lägenhet. nja va, men hade ju varit hemskt trevligt att ha en sambo som fick stipendium i "Årets kock" ;)
Kom hem sent och skulle duscha och plugga in i det sista så det blev inte mycket till sömn men känner mig rätt så pigg ändå! Nu ska jag öva på redovisningen och måla naglarna, pusshej!
och jag vet att det är tråkigt utan bilder men ni får stå ut sålänge.

kastas ut i det okända

Ligger i popcornkoma och försöker plugga, det går bajs, facebook och kolla bloggar är såååååå mycket roligare!
Har väl inte så mycket att berätta om den här dagen förutom att det är skitväder och jag har suttit inne hela tiden.

Igår var det en liten bättre dag. Efter skolan jobbade jag och fick sedan veta att vi fick högst bud på en lägenhet till mig!!! :D så till veckan skriver vi på kontrakt och sedan var det tydligen bara att flytta in? hjälp! men tror jag tar det tills skolan börjar faktiskt så jag hinner göra placet lite hemtrevligt ;) tänk att JAG ska ta första steget och flytta själv? Kan knappt fatta det. Jag är en person som gillar att ha det som det alltid har varit men ibland, ibland, får jag nå fel och kastar mig i något och oftast, alltid, blir det ju bra. Ska fan våga att göra äventyr oftare, göra spontana saker, kastas ut i det okända liksom ;) nejmen ska verkligen försöka! får bara se hur lång tid det tar, hehe

RSS 2.0