Skohylla

Nu har jag äntligen en skohylla! Hatthyllan var slut men tänker köpa en annan på IKEA istället som kommer bli minst lika bra. Korgarna som står till vänster tänker jag ställa upp på hatthyllan senare och ställa en kandelaber på platsen dom är på nu. Blev ingen kandelaber idag då tiden rann iväg men köper den nog nästa vecka eller nått.
.

Snabbt inlägg

Ett snabbt inlägg innan pappa kommer hit. Vi ska åka och köpa en skohylla och en hatthylla och om jag har tur kanske en golvkandelaber följer med hem, hoppas!
Här är spargrisen som liknar en kamera som jag pratade om. SNYGGT!

På skolan

Sitter nu kvar på skolan med Alva och Linn fast vi slutade kl 14.40. Har en inlämning som ska in idag så måste göra klart den. När jag kommer hem ska jag fortsätta plugga och inte göra något speciellt. Ville bara kika in lite nu när jag har internet

(inlägget laddades inte upp i tid så det här skrev jag 16.00)

Staden igen

Idag åkte jag in till stan igen (måste sluta åka dit och slösa pengar...). Tog i alla fall en fika med Alva, Julia, Miranda och Josefin på Jambo. Gick sedan till Åhléns och köpte en jättefin spargris som liknade en kamera, kan visa bild senare! Hur som helst, jag håller på att tvätta nu och ska börja plugga alldeles strax. Imorgon har jag min enda sovmorgon i veckan så den ska jag ta vara på! Hörs senare

Fina flickor på naturkunskapen


Bilder från England

Skolan slutade 11.45 istället för 14.50 idag så jag klagar inte! Efter skolan åkte jag till stan med Josefin, Linn och utbytesstudenten Miranda från Australien. En riktig härlig tjej men synd bara att jag gör bort mig med min engelska hela tiden, haha.
Eftersom jag vill ha med bilder i varje inlägg och jag inte knäppt några idag så får ni bilder ifrån England i December.

Tigerkaka

Nyss kommit hem till lägenheten efter att ha fått skjuts av pappa i lånebilen. Som sagt så har jag inte internet här förrän på fredag men ska försöka göra det bästa av situationen så nu bloggar jag från mobilen istället.

Bakade en tigerkaka idag, sååå god!


tv-serier

Tänkte dela med mig av några (eller många) serier jag följer/har följt. Om jag skulle beskriva mig själv med ett ord så är det helt klart - tvserienörd. 
The OC, Beauty and the Beast, Greek, One Tree Hill, Revenge, Grey's Anatomy, 90210, Pretty little liars, Hart of Dixie, Veronica Mars, Desperate Housewives, Gossip Girl, Summerland, Person of Interest, Privileged, No ordinary family. Har t.o.m. mer serier jag följer men som jag inte har med här nu.

vädret satte stopp

Tänkte ta en fototripp ute idag men det snöar och är lite mulet. Blir så arg när jag väl har hittat inspirationen och ska fotografera så blir det dåligt väder. 
Bild från huset hemma hos föräldrarna för en vecka sedan
Btw, gillar ni min nya design? Lite mer våraktig och fräsch va?

ge mig sommar, ge mig allt

Vill gå i shorts, resa till Australien, bära converse, fotografera på en båt, fylla 18, ha grillkvällar, kramas, festa, åka på festivaler, vill leva livet helt enkelt 
 
/weheartit

Renoverar bloggen, ursäkta röran

Ursäkta min röra jag har här nu men håller på med designen, se u!

nytt iphoneskal

Eftersom min kompis Alva ville att jag skulle blogga så slänger jag väl in ett inlägg lite snabbt. Jag får faktiskt vara dålig på att blogga nu när mitt internets hastighet är maxförbrukat för den här månaden redan............ 
 
Nyss kom pappa hit och lämnade två saker jag beställt. Beställde ett skal till iphonen och ett shampoo som tydligen ska vara jättebra för mitt hår (hoppas verkligen det fungerar för det var då fan inte billigt!!!).
 
Nu ska jag fortsätta plugga inför företagsekonomiprovet imorgon och så får ni en bild sålänge.
 

Första dagen i skolan

Första skoldagen idag efter lovet och vill bara ställa frågan "hur länge är det kvar till nästa lov?". Är dock härligt att träffa alla kompisar och ta tag i vardagsrutinerna igen. Efter skolan stack jag och Julia ner på stan och kikade lite. Köpte inte med mig nå kläder men lite mat köpte jag med. Idag blev maträtten pirog med fetaost, soltorkade tomater, spenat och honung. Nu säger säkert 80% av er som läser FYFAN men det var faktiskt riktigt gott!
 
Nu har jag precis tittat på säsongsavslutningen av The Real Housewives Of Vancouver och väntar spänt på säsongsstarten av Så Blev Vi Svenska Hollywoodfruar. ÄLSKAR dessa program! Alltid lika roligt när fruarna hamnar i bråk för att nån har sagt att man är mindre förmögen och bla bla bla, haha!
 
Nu ska jag diska, tjo!
 
 
The Real Housewives Of Vancouver
 

ÅRSRESUMÉ

JANUARI: Klippte håret kort till axlarna, ägde ut alla på wordfued, firade mami med dunderkalas, åkte spark nedför några stup och kände väl typ att jag ägde världen.

 

FEBRUARI: Åt semla, praktiserade på Åhléns, tränade bra, trodde på att saker skulle gå bra men nej det blev inte så, dansade och gjorde moonwalk på tågstationen.

 

MARS: Kikade på hockey, hade rött hår, åkte slalom, bakade underbara cupcakes, åt massvis med sushi, åkte skridskor och var cool.

 

APRIL: Tillbringade påsklovet i Vemdalen, hade finväder, gjorde smycken och sålde, firade sista april i Sundsvall på bla norra berget.

 

MAJ: Hade mysigaste tjejkvällen hos Ebba, gjorde sönder en säng, lekte med klassen i Borgaparken, längtade till sommarlovet.

 

JUNI: Var på student hos Filip och sedan Josefin, bowla, firade midsommar i mellanfjärden, tog det lugnt.

 

JULI: var på gatufesten och dansade loss med Norlie & KKV till Sean Paul. Jobbade med världens bästa sommarjobbare, fick solbränna, hade grillkväll, åkte båt, vurpa med moppen.

 

AUGUSTI: Flyttade in i lägenheten, färgade håret ombre, var i Stockholm hos bästa syster, var på 2 marknader, började i skolan igen…

 

SEPTEMBER: (Värdelös månad) typ pluggade.

 

OKTOBER: Brände mig så jävligt så jag nu har ett ärr, var på basketmatch i Sundsvall, firade Josefin.

 

NOVEMBER: Fick mina efterlängtade stövlar, hade födelsedag x2, åkte till England i 3 veckor på praktik - var i London, besökte berömda "lavaklippor" och shoppade som aldrig förr, 

 

DECEMBER: Var i England - kom hem den 15e, hade en vecka i skolan kvar, firade jul x2, var i Vemdalen på nyår.

 

Har självklart gjort mycket mer som t ex varit på bio, festa, myskvällar med vänner m.m. men orkade inte gå in i detalj. Det här året har varit riktigt bra men förväntar mig att 2013 ska slå alla år tillsammans! Säger bara 18 år!!!


JULLOV

Ja det var ju ett tag sen jag skrev här... det är nu jullov och jag försöker boka varenda dag nu med något kul innan jag börjar skolan igen. Hittills har jag såklart firat jul och nyår men även jobbat och myst med familj, släkt och vänner. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu förutom att jag har en ledig dag idag som jag har städat, pluggat och gjort go-mat till mig själv på. Sånna här dagar behövs också i mitten av ledigheten! 
 
Bild tagen av Mellanie i Vemdalen för 2 dagar sedan

RSS 2.0