slappt och skönt

Det går bra nu. Förutom överflöd av personer som inte inser hur mycket man faktiskt bryr sig om dom och sliter för dom. Aja, idag har jag jobbat 8-14 och sedan har jag bara varit hemma och pysslat med lite grejer. Har några saker som händer nu framöver som jag hoppas går vägen och blir bra, så taggad på livet! Så skönt att ha praktik och slippa plugg så man har tid över att göra annat med.
 
I helgen ska jag åter igen jobba, fast på hemmaplan. Hoppas på en lugn och effiektiv helg nu igen. Ska bli så skönt! Dock längtar jag efter lite festligheter nu känner jag.
 
 
Tänkte bara tipsa om en riktig bra motivationsbok. Sofi Fahrman och Julia Fors bok Bodylicious. Både kost och träning står i fokus och den är så himla bra!

svart o vit

Nu är det redan söndag och för en gång skull känns det som att jag har gjort något behövligt en helg. I fredags umgicks jag bara med mamma och pappa. Var så länge sedan vi träffades. Igår jobbade jag från 9-16 och sedan gjorde jag klart några faser på körkortsfrågorna så nu hoppas jag att jag kan beställa uppkörningstid och skrivprov imorgon. Nu snart kommer mamma hem och då ska jag köra hem till mig igen. Imorgon väntas en jobbdag som jag hoppas går lika bra som dom andra gjort, trivs så bra!
 
Fick min älskade gant-tröja i fredags. Guuud vad jag älskar den!

Praktik

Tredje dagen in på praktiken och jag absolut älskar den! Har världens mysigaste handledare och själva jobbet är såååå kul! Är lite pinsamt när man dagligen möter gäster från andra länder och man måste prata engelska... men övning ger färdighet och jag hoppas jag vågar prata mer snart haha. Vissa dagar jobbar jag vändskift, som idag, och det var väldigt jobbigt kan jag säga. Man är slut i hela kroppen, inte hunnit vila upp sig tillräckligt. Ja men nog om praktiken. Imorgon åker jag till föräldrarna och på lördag blir det jobb! Känns väldigt behövligt nu då jag knappt har några pengar kvar. Vill ha min lön nu!
Min fina present av min älskade syster - Armband av Marc by Marc Jacobs
 
Åhh måste bara tipsa om godaste maten jag gjorde idag. Fick ingen bild på konstverket med receptet kan ni få. Höftade på mått så ni får bara ingredienserna
 
Kycklingwrap med fetaostsås
 
Lägg kycklingstrimlor i vitlöksmarinad innan stekning
 
Vitlöksmarinad:
Vitlök
Olivolja
Habanero
 
Stek kycklingen och ät den i tortillabröd med bladspenat och fetaostsås.
 
Fetaostsåsen:
Fetaost
Gräddfil
Honung
 
Så himla gott!

Nu börjas det

Haft världens mysigaste helg och nu rullar jag bokstavligen fram efter allt onyttigt ätande. Imorgon börjar ett nytt liv och även en liten ny vardag 6 veckor framåt. Jag har alltså praktik och mina 3 första veckor ska jag jobba på First Hotel Statt här i stan. Börjar kl 15 på tisdag och sedan får vi se hur mina arbetstider ser ut. Väntar med spänning. Nu ska jag ta tag i det sista plugget som ska vara inlämnat till veckan och därefter kommer all fokus ligga på det efterlängtade körkortet!
 
 

Nu kör vi!

Att jag för 10 minuter sedan beställde hem 1kg proteinpulver och en shaker är helt sinnes, JAG av alla personer haha. Nu får vi se om jag tar tag i träningen och faktiskt får använda det med, det är en annan fråga. Har nu bestämt att jag ska köra all in på träning och kost (undantag för denna helg). Gjort inköpslista med inspiration från min nya bok "Bodylicious" till storhandlingen imorgon. Tittar också runt lite på nya träningsskor jag vill ha. Nu jäklar ska jag fixa detta!
 

Mot 2014!

Det här året har både gått upp och ner, som alla andra år. Skillnaden är att jag har haft mer toppar i år än dalar. Upplevt nya saker, träffat nya personer, fyllt 18, ett steg närmare mot den jag vill vara. Ska ta vara på detta år på bästa sätt, även fast jag haft en tuff början. Ser framemot mer sovmornar, Italien, Magaluf, spontanresor till Vemdalen, STUDENTEN, körkort, laglig sommar och sen har jag lite tankar till efter studenten. Har haft ett jättebra år men detta år ska bli BÄTTRE! 
 
 

Har aldrig mått så här dåligt i flera dagar tror jag. Tur man har personer man kan grina ikapp med och personer som verkligen ställer upp för en. Hur som helst har jag inte gjort något alls sen jag kom hem. Legat antingen i soffan eller sängen. Ja så är det. Första gången jag blivit så sårbar och deppig. Allt detta blandat med stress och  prestationsångest är ju kul. Imorgon ska jag försöka ta mig ut i alla fall så får vi se hur det blir senare. Det kommer bli bra, jag bara måste få vara i min bubbla ett tag till och sen är det bara att köra på igen haha. 

Nyårsfirande

Vet inte riktigt vad jag ska säga om denna nyårsvecka. Har haft det så jäkla kul medan det har hänt en av dom värsta sakerna i mitt liv. Själva nyårsafton hade jag det jättetrevligt, 3-rätters och sedan krogen vid 12-slaget. Som det ska vara. Nyårsdagen hände en sak som jag aldrig kommer att glömma, aldrig varit så rädd. Tur att det ändå blev som det blev tillslut och att alla mår bra.
 
Har träffat nya personer och upplevt många små äventyr, haft det underbart.
 
Har så fina vänner, fan vad ni är bra!

RSS 2.0