Arlanda

Ligger nu på ett golv på Arlanda. Fryser som en gris och kan verkligen inte sova.... Åt middag för ca en timme sedan och har nu ställt kl på 4.00. Alltså upp igen om en timme. Konstigt dygn. 

Dagen har varit lite kaos då vårt första tåg var försenat så vi missade det andra. Åkte då först till Uppsala istället för direkt till Arlanda. Tur allt fixade sig! Nu ska jag försöööka sova den timme som är kvar.... Nästa gång jag hör av mig är jag i Spanien! 
Kul att gubbarna kan sova i alla fall



Håldag

Har fortfarande inget internet så blir ett mobilinlägg igen...

Idag hade jag lektion från kl 8 - 9 och därefter håltimmar till kl 15. Jag tog med  mig Simone hem på en liten fika och senare gick jag och Josefin på ett bankmöte för vårt företag. Efter mötet blev det Jambolunch och sedan tillbaka till skolan för matteprov. Det gick inte alls bra... 
Efter skolan kom Ebba hit ett tag och myste. Älskar dessa pratstunder!

Nu ska jag sova och längta tills imorgon! Tåget går 19.45 till Arlanda också går flyger till Malaga 07.00 på lördag. Jag får se om det kommer upp något inlägg imorgon. Om inte, hej dåå ett tag

Tisdag

Mitt internet har krånglat hela dagen på datorn så gör ett inlägg från mobilen istället.
Idag har jag varit på en riktig rättegång med skolan. Det var en kille som var åtalad för narkotikabrott. Riktigt intressant att se hur allt går till. Efter åkte jag ner på stan och köpte lite nödvändigt till resan och fixade euro. Sedan kom mamma och hämtade mig och nu sitter vi och tittar på Svenska Hollywoodfruar. 
Har inga bilder på telefon så tyvärr blir ni utan denna gång..

Babes

Skoldag idag som vanligt och efter det körlektion. No biggie. Imorgon ska jag på studiebesök på tingsrätten och efter skolan kommer mamma hit för att umgås lite innan jag åker till Spanien på lördag. Vi ska laga mat och bara mysa och hon stannar troligtvis över natten med. Har en riktigt stor plugghög så måste verkligen börja nu. Vi syns
Snart ses vi brudar

Grattis pappa ♥

Grattis pappa på den ännu gamlare gubbdagen! Älskar dig ♥
Idag har jag bakat macarons. Blev helt okej för att vara första gången, plus att jag fuskade rejält, haha. Blev en liten födelsedagsfika för pappa och han fick en boomerangtröja av mig och mamsen. Igår låg jag i soffan nästan hela dagen. Hade så fruktansvärt ont i magen så kunde knappt gå... Lyckligtvis är det mycket bättre idag! 
 
I torsdags var jag som sagt på hockey och vi var även och hälsade på Ida i Gävle. Hon följde med på hockeyn då vi hade en biljett över, riktigt kul var det! I fredags var jag ledig och då storstädade jag hela lägenheten så ska bli så himla mysigt att komma hem igen idag. Dessutom så hämtade jag min efterlängtade telefon. Såååå underbart! 
Mina inte så lyckade macarons men så himla goda!

onsdag

Har nu fått bekräftelse att min iphone är lagad och är för tillfället på posten i Stockholm. Behöver den nu! Har varken instagram, kik eller fungerande facebook och twitter på telefonen jag har nu. Trodde inte det skulle vara såhär jobbigt utan, haha. Det är hemskt egentligen.
 
Idag efter skolan hämtade min moster och kusinbarn mig så vi åkte då direkt till stan för shopping till minstingen. Tycker jag borde få en stor eloge för att jag inte shoppade någonting förutom mat. Imorgon ska jag till Sandviken på UF kick-off. Ska bli kul att göra något annat än att sitta vid skolbänken. Efter jag har varit där åker jag och några på mitt program och hotell- och turismprogrammet på hockey i Gävle som några lärare ordnat. Det ska också bli himla kul! 
Black autumn
wanties

Hemmadag 2

Tjo, idag kom pappa redan kl 8. Ville bara dö när ringklockan på dörren väckte mig... Vi fixade SIM-adaptern så nu sitter jag här med en samsung utan nummer och fattar ingenting av den. Hoppas på att få tillbaka min mobil innan fredag, hoppas! När pappa hade åkt tog jag tag i körkortspluggning. Klarade ett test på datorn så det är väl en bra början i alla fall. Har inte lagt min själ i just körkortsteorin men inser nu att det kanske är dags. Imorgon blir det skola för mig igen och det ska bli så skönt. 
 
Nu ska jag ta tag i matteboken också. Har inte jobbat i den hemma sen vi började och det behövs! Ångest
sjukkläderna på

Hemmadag 1

Så, vad har jag gjort idag då? Jo, tittat klart på the vampire diaries säsong 3. Var som sagt hemma idag från skolan pga av min jobbiga förkylnig... Hade även en körlektion inbokad så jag gjorde den med. När jag kom hem igen så gick jag en sväng på Ö&B för att leta efter ett par vita ramar men det fanns inte den sort jag ville ha så istället fick jag med mig två kuddar och en fotobok som jag ska pyssla lite i. 
lite av mina nya kuddar
 
Imorgon blir jag hemma igen, bäst att vila upp sig riktigt. Dock så ska jag ner på stan en snabbis med pappa för att fixa en SIM-adapter. Därefter så ska jag skicka in min iphone på lagning med sitt spruckna glas...
....

sjuk

Helgen har varit riktigt härlig! I fredags tog jag bara det lugnt, tittade på idol och fotboll och åt gott. I lördags åkte jag till min morbror en sväng och hälsade även på mormor en snabbis. Därefter kom mitt lilla kusinbarn till mig och vi bakade sjuukt många vaniljbullar och hade det så himla mysigt. Följde på kvällen med Mira till min moster och sov där.
 
Idag har jag jobbat från 11-17 och gud vad trött jag är. Inte smart att jobba när man har feber, måste snyta sig hela tiden och äta halstabletter medan man ska springa fram och tillbaka stup i kvarten. Har bestämt mig nu att jag ska vara hemma från skolan imorgon (nu förstår dom som känner mig att jag är riktigt förkyld). Brukar ALDRIG vara hemma från skolan. Kom inte ihåg när jag senast var det. 
 
Nu har jag absolut ingen passande bild till detta så kan lite snabbt tipsa om att KICKS har fått in smink av självaste Michael Kors. Älskaaaaart
 

jävla skit

Tänkte skriva ett jättepositivt inlägg om hur min dag har varit men nu blev jag bara på så jävla dåligt humör så orkar inte. Fattar inte varför jag tar åt mig saker som inte ens är mitt fel!?! Måste lära mig det. 
Tur att jag fick träffa min efterlängtade solståle idag
Osminkad Cassandra. Fint, verkligen

fan

Jag är så suuuur! Min telefon har alltså numera en sprucken skärm och inte lite heller! Får t om glassplitter i fingrarna när jag ska öppna den genom att "svepa". Fan. 
 
Förutom min skitdag så börjar i alla fall Greys Anatomy i dag, dubbelavsnitt dessutom. Imorgon börjar skolan 13.45 och jag har min efterlängtade syster och systerdotter hemma, rätt bra medicin mot min dåliga dag. I helgen ska jag vara barnvakt åt mitt älskade kusinbarn och på söndag blir det jobb. Så kul att jag börjat få jobbdagar igen! 
Denna goding är min i helgen

Glaaaad

En av de bästa stunderna i livet måste vara när man sitter i soffan/sängen med en STOR kopp té och inte har något brådskande plugg famför sig. Där sitter jag nu, skönt. Idag har dagen gått snabbt. Slutade så tidigt som 13.15 tror jag. Mötte upp Ebba efter skolan och då blev det lite shopping och en sallad. Så mysigt! När jag kom hem var det bara att börja städa lite för min syster kommer hem i veckan så måste ju ha det lite fint. 
Våran lilla hemlis jag skrev om förut var att vi höll på att titta på fritidshus i Vemdalsskalet. I helgen var vi dit och kikade och nu är det klart! Vi är nu ägare till denna ↑ tjohooo

mössprovning

Idag var det mössprovning i aulan. Kan inte fatta att tiden går så fort! Snart är det ju höstlov och november!? Har längtat väldigt länge efter detta skolår men känner bara att nu får det sakta ner sig lite... Trodde inte det skulle vara så svårt att bestämma hur man vill ha mössan. Det skulle vara färg på band, pin, foder osv och eftersom jag är beslutsångestens drottning kan jag meddela att detta var riktigt svårt. Ska ändra lite saker på den nu i efterhand (tacka gudarna för att man kan göra det) också hoppas jag att jag håller mig vid det också!

Josefin 18 år!!

Gårdagen var riktigt trevlig. Började med mat och godricka hos Josefin och senare mot kvällen gick mina polers på krogen medan jag åkte hem igen... life of not myndig.
Hoppas du hade en bra artonårsfest stumpan

Studentfesten

Igår tittade jag på filmen Studentfesten och gud vad rolig den var! Min favorit genom åren var självklart med, Anastasios Soulis ♥ Kom ihåg att jag var så kär i han när jag var lilten från filmerna Den bästa sommaren och Alla älskar Alice. Hur som helst så var det en av dom bättre svenska filmerna. 
Rekomenderas verkligen

Studiedag

Dagen började med riskettan från 9.00 - 12.45. Måste bara säga att min trafiklärare är sååå skön. Skrattade genom halva utbildningen och gud vad jag gillar han. Helt enkelt en himla gogubbe! Efter riskettan mötte jag upp Julia. Vi kikade i affärer både i och utanför stan och avslutade på Wayne´s Coffee i någon timme. Vi åkte hem till mig ett tag och pyssla lite och nu sitter jag här med en celsiusdricka som bott i kylskåpet ett tag. Älskar när man hittar saker (i detta fall dricka) man glömt bort ett tag, haha. 
En bättre studiedag helt enkelt

Helg att längtas till

Idag har jag gått i skolan från 8 - 16 och därefter kom pappa och hämtade mig så jag kunde köra på trafikskolan. Kom hem kl 18 igen och nu har jag pratat med mamma i telefonen ett tag och bestämt lite om söndagen. Ser verkligen fram emot helgen. På fredag har jag studiedag, dock så har jag riskettan inbokad men det är okej ändå när jag slutar tidigt. På lördag vankas det festligheter då Josefin fyller 18 år! Tjohoo! Inte så roligt när jag jättetidigt på söndag ska åka till Vemdalen över dagen, men men... Lite tur i oturen att jag inte kan gå på krogen ändå, känns så himla jobbigt när alla kan det utan en själv typ. 

Behövlig dag

Idag slutade jag så tidigt som 10.45. Åkte ner på stan och köpte med mig mat och en tröja hem. Började damsuga, skura och nu har jag strykning och diskning kvar och sen kan jag slappna av ett tag. Nu har jag precis, för eran skull, knäppt lite kort. Dock bara på lite detaljer här hemma men alltid nått. Dom kommer väl upp senare något tag. Nu ska jag som sagt ta tag i lite saker så syns vi senare. 
 

RSS 2.0