Luktar ledighet

Nu är jag äntligen klar med mitt projekt och har alltså gjort min sista dag som processarbetare/utredare på kommunen. Känns himla bra och är nu ett steg närmare ledighet! På lördag jobbar jag min sista dag på ICA och sedan har jag sommarlov i två veckor.
Klart man måste ta egopic när man sitter på ett kontor hela dagen // Lite av det jag sysslar med på jobbet

Trollska skogen och mys

Igår var jag ledig och det spenderades först hos moster med kusinbarn och sedan åkte vi, Maggan, Mira, David och Kristin till trollska skogen och hade det jättemysigt. Vi gjorde draksnor och en vulkan, plockade fallna stjärnor, och mycket mer. Tycker verkligen man ska åka dit om man har småttingar med sig. Tyckte det var roligt jag med, hehe. Efter det lilla äventyret åkte vi och hälsade på lilla mormor som har en fot som en ballong. Stackaren har stukat den och den ser inte bra ut... usch.
 
Idag har jag jobbat på två jobb från kl 8-19. Jobbade alltså stängning idag med Adrian, Gustav och Adam men det gick bra. Roligt att stänga med bara sommarjobbare, ingen vet riktigt hur allt fungerar eller vad som ska göras. Lika spännande varje gång och se om man kommer ihåg allt och inte glömmer något superviktigt.
 
Lyckades göra denna frisyr på Mira igår. Tycker den blev väldigt fin faktiskt

puss

Alltså ååååhhhhh är så himla blek. Har inte solat någonting än och såklart ska det vara de finaste dagarna på året när man jobbar.... men är ändå lycklig för lönen kom ju igår, tjohoo!
 
Imorgon är det min sista dag av 7 långa, sena jobbdagar i sträck, äntligen. Ledigheten varar dock bara en dag då jag jobbar igen måndag till lördag, men sen har jag också SOMMARLOV!! Då har jag planer! Tänkte bada, sola, umgås med vänner och grilla, cykla tandem, mysa med syster, systerbarn, bror och brorsbarn, kanske tar en shoppingtripp till Stockholm med mamma, släktträff, skratta, gråta, ja allt!
puss

gant

Här har ni skjortan jag köpte i fredags. Ostruken och dåliga bilder i sig, men fick en lite kommentar av en vän som ville ha bild, haha. 
Idag har jag jobbat från 9-17 och det har varit riktigt kul! Jag och två tjejer till har jobbat själv eftersom det är söndag. Lite annorlunda jämfört alla andra dagar då vi är ca 13 st som jobbar. Det har i alla fall gått super och där fick jag in 100% ob, tjoho!

Ledig dag idag

Gjorde ett styrkepass på 45 min för ett tag sedan och det bränner i varenda muskel nu. Köpte hantlar igår så tänkte att jag skulle inviga dom idag och så blev det! Nu efter gjorde jag en smothie av ananas, hallon, banan och apelsinjuice och den har blivit min nya favorit! Rekomenderas verkligen! 
 
Igår var jag i Sundsvall med mamma och pappa och köpte faktiskt lite saker. Inte ofta man hittar det man är ute efter men igår blev det en sån dag. Köpte en sjuuuukt efterlängtad skjorta! Ja det sved i plånboken men har man jobbat så mycket som mig så får man unna sig. Älskar den!
 
 
Nu tänkte jag sätta igång och fippla lite i iMovie. Filmar ju det mesta som händer i mitt liv och det är så himla roligt att sätta ihop en film av det och sedan titta tillbaka på alla minnen.
 
Har också kommit på en sak. Trots att jag jobbar jävligt mycket har jag ändå haft (och har) ett himla härligt sommarlov! Jag älskar mitt ena jobb och arbetskollegor, mina vänner är bäst och jag har en underbar släkt! Puss och hej på er för nu ska jag gå in i min bubbla och förstärka mina minnen
 
 

think green

Har jobbat idag från 8-17 och det kan man säga är den skönaste tiden att jobba. Jobbar annars 9.30-19.15 eller 8-18. Så idag har jag haft kortdag, haha. Från och med söndag så kommer jag jobba sena tider 7 dagar i sträck... kul. Nu på fredag och lördag är jag dock ledig och då ska jag hitta på något kul med mamma och pappa. Har knappt träffat dom någonting under hela sommaren och mammas semester är till och med slut nästa vecka. 
 
I söndags efter jag åkte hem från Sundsvall åkte jag till Ebba och solade på deras brygga med henne. Dom har haft världens festvecka där så vi möttes av massa folk som hade tältat och höll på att packa för att åka hem. Älskar stället där hon bor! Hon bor i en av få ekobyar i Sverige. En ekoby är ett bosadsområde med energisnåla hus, avfallshantering m.m. alltså miljövänligt står i fokus. I Ebbas by är dom fem familjer (tror jag) som delar tvättstuga, solceller, skog, bastu, höns, alltHär har ni en artikel från 2009 om ni vill veta mer! Hursomhelst, bilden nedan tog jag när jag låg på deras brygga. Tagen från min Iphone 4
 

GRATTIS MINA FINA!

Alltså jag har världens bästa vänner ♥ I helgen var det fest igen hos mina pinglor Mellanie och Frida. Hade såååå kul! Hahaha, det var bubbelpool, tårtkrig, toabesök med hästarna i stallet alt bakom stallet i brännässlor (vattnet slutade fungera), skruv i foten m.m. Låter som att kvällen var katastrof men det var den verkligen inte! Träffade massa nytt folk och dansade som aldrig förr! BÄST!
Har fler filmer än bilder och herregud vad dom är härliga! Har fångat de bästa ögonblicken på hela natten! Åhhhhhh vill igen!

feel free to do what ever you want

Hur kan man sakna någon så jävla mycket så att det gör ont i hela kroppen? Ärligt, trodde det inte skulle vara såhär jävla svårt. Om det här är jobbigt, hur kommer det då bli när min närmaste vän flyttar till Spanien? Vill inte ens tänka tanken. Längtar tills jag har gått ut skolan så kan jag flytta bort någonstans och börja på ny kula. Har aldrig längtat bort från livet så mycket som jag har gjort de senaste dagarna. Ta det inte på fel sätt nu, jag mår inte dåligt direkt utan vill bara ha lite ändring på saker och ting. Det är bara det att jag vet att jag skulle må mycket bättre på en annan plats än här just nu. 
 
Det blev inte direkt bättre efter förra veckan, då blev det bara sämre. Haha, har suttit på golvet i en timme och bara tänkt på allt utanför min omgivning. Det som ska upptäckas, det som ska upplevas. Hitta tillbaka till den period jag var som lyckligast och leva på den tills jag gör något med mitt liv. 
 

GATUFESTEN 2013

Hej hur är det med er? Här är det okej. Har två sommarjobb och knappt någon fritid. Alltså, inte badat än, inte solat än, inte åkt på resa någonstans, inte bott i stugan som alla andra år, inte varit i lägenheten något utan bara jobbat. Hade i alla fall lyckan att vara ledig tors-sön förra veckan men då var det bara gatufesten som gällde. Fan vad kul jag hade! Träffat nya personer, festat ALLA DAGAR, spelat fotboll, firat bästa vän som blev 18, filmat alla händelser, vänt på dygnet helt, haft tjejsnack på balkongen, shoppat. SÅ HIMLA UNDERBARA DAGAR! 
Igår var jag i stugan på kvällen då mina brorsdöttrar kom en sväng. Vi cyklade tandemcykel, spelade kort och svulla godis. Hade det så gosigt så. 
 
På lördag åker jag till Sundsvall igen och firar mina finisar Mellanie och Frida som nyligen blivit 18. Sjukt många folk det kommer att vara där! Ser verkligen framemot det! Nu ska jag titta på fotboll, hejdå!
Mina babes <3

RSS 2.0