Midsommar

Vad ni är söta som följer bloggen trots 0% närvaro. Kul!
Helgen har varit helt fullbokad med student och bal och sedan har min bästis kommit på besök i tre dagar. Nu sitter jag hemma hos mam o pap och ska sova här för imorgon börjar mitt sommarjobb. Ja jag vet, på midsommarafton.... men det ä bara i 4 timmar så det blir en kortdag. Efter jobbet får jag förhoppningsvis skjuts till mellanfjärden av Filip och firar midsommar som alltid med de bästa personerna i mitt liv. 
I lördags hade jag ett litet fotojobb. Skulle fota Frida och Hussein inför balen. Åh så fina dom var!

GRATTIS TILL ALLA STUDENTER

Imorgon ska jag vara på skolan kl 7 och hjälpa till att fixa med treornas student här i Hudiksvall. Efter jag har varit på skolan och Borgarparken där alla studenter samlas så ska jag till Frida på studentmottagning. Bara ett år kvar sen är det min tur, sjukt. 
Från förra året då Josefin och Sofia tog studenten

Borgarparken

Efter maln åkte jag in till stan med Julia en snabbis och skulle köpa sololja, som såklart var slut... Därefter gick jag i alla fall och mötte Ebba och vi bestämde oss för att ha pinick. Köpte en varsin sallad och lite gott och gick till Borgarparken. Myyyys
 

MALN

Har haft en himla rolig dag på Maln med min underbara klass! Vi spelade volleyboll, boule, kubb och åt paj. Hade riktigt tur med vädret också för den delen.
Denna bild kommer bli historisk ↓ älskart

BRUUUUM

Ja, om ni redan inte fattat min självklara rubrik, haha, så har jag gått och blivit med bil! Nej, jag har inte körkort än  men eftersom min familj bara har automatbilar så har vi nu skaffat en manuell bil, min lilla renaultbebis. Fyller ju inte år förrens om ca 6 mån men ska försöka ta körkort så fort som möjligt efter det. 
 
Annars då? Jo, börjar 12.20 imorgon och har då en redovisning och senare har jag en engelskainlämning kvar SEN HAR JAG INGET MER PLUGG (förhoppningsvis, vi vet hur vissa lärare kan vara) OCH NÄSTA VECKA HAR JAG SOMMARLOV! Ska ta vara på den veckan precis efter jag slutat för redan på midsommarafton börjar jag jobba....
 
Alltså är så himla glad idag. Slutade 10 och efter skolan damsög, skura, diska, strök och hängde jag upp gardiner samt tvättade två maskiner och såklart bilen! Så nu ska jag äta lite mörkchoklad och kika på 90210 och Hart of Dixie! 
Här får ni två bilder från helgen

RSS 2.0