Christopher ♥

Tror jag är kär. Christopher Nissen från Danmark, marry me? Inte nog med att han är sjuuuukt snygg så sjunger han jävligt bra också. Dör. ♥
 

 

Långläsning - tusen gånger mer erfaren

Jag skäms för hur dålig jag har varit på att blogga... Kan inte garantera att jag kommer fortsätta igång riktigt efter det här inlägget heller men ska försöka! 
 
Det har hänt så himla mycket sen vi sist sågs. Jag kan säga att jag har vuxit mer som person trots det bara har gått en kort period. Har haft tre veckors praktik varav jag har bott två veckor hos mina föräldrar. Det är nu man inser hur jäkla grym man är som bor ensam och måste ta tag i vissa saker, helt själv. Jag har levt lyxliv nu i två veckor och jag har bara njutit. Gått promenader nästan varje kväll och har även haft tid att få tänka på ALLT när varken måsten eller krav har varit ivägen. Ja, så nu kan jag säga att jag har växt som person, tro det eller ej. Jag har tänkt mycket på min framtid och det börjar närma sig djupare om vad jag verkligen vill. Jag vet att jag måste läsa upp några ämnen om jag vill gå på den högskola jag vill men det kommer jag att klara av! Har bestämt att jag ska ut och resa några månader efter skolan också och kanske jobba utomlands. Nu när jag vet att jag kommer att klara av det så är det något jag verkligen vill!
 
Inte nog med det så har det blivit vår. Jag mår tusen gånger bättre när solen kommer fram och man kan gå hem efter - nu i mitt fall - jobbet, och inte frysa häcken av sig. Har även varit i Sundsvall och träffat min solståle som lyser upp allt inombords. Alltså herregud, idag känns livet så jävla bra! 
 
Nu när ni vet hur läget är med mig så kan jag väl berätta lite om vad jag gjort under bloggens "ledighet". På påsklovet var jag i Vemdalen i en vecka och jag hade det alldeles otroligt mysigt! Sista åket med snowboard slutade dock illa... Skadade svanskotan så hårt att jag knappt kunde stå, sitta eller ligga på ett bra tag. Det var dock också ett hinder jag kom över, att släppa kontrollen på snowboard trots att jag var livrädd. Det var skitkul! Man vet inte hur det är om man inte kör på och försöker åtminstonde. En lärdom jag har printat in i huvudet nu. 
 
Första vecka på min praktik var jag på Björn Lundén Information. De har ett sånt nytänkande i sin organisation så jag bara sög in allt de visade mig och det var en sån häftig arbetsplats! Inte nog med det, det hade allt man vill ska vara på en arbetsplats, gym, motionshall, bastu, relaxrum och alla 60 anställa har gemensam frukost och middag. Så himla mysigt! 
 
Mina två sista veckor var jag på Nordanstigs kommun. Gud vad intressant det var! Hade världens bästa handledare och hade även ett eget kontor. Förra veckan åkte jag och min handledare även till Gävle till Länsstyrelsen. Det var också en himla rolig upplevelse! Kändes som att jag också bidrog till mycket på arbetsplatsen (och det känns jättebra) och att luncha med politiker varje dag var väldigt intressant. Idag var det sista dagen på praktiken och jag fick en present. Fick jättefina muggar och tallrikar. Så himla gulligt! Blev också erbjuden lite jobb i sommar om det behövs. Fan vad grym du är Cassandra! (ja, det är okej att säga så).
 
Att jag nu har fått så mycket kött på benen i de området jag har valt att plugga är så jävla kul! Hade nog inte kunnat haft nå bättre praktikplatser! 
 
Nu väntas lite mer än en månad kvar i skolan med diverse lediga dagar innan det är sommarlov! Mitt sista riktiga sommarlov, shit. 

RSS 2.0