Lektion


Mobilinlägg

Godkväll alla fina! Har precis suttit framför PLL i några timmar och bara segat. Har haft riktigt ont i huvudet nu på kvällen och det är ju superkul när man inte ens får köpa huvudverkstabletter i affärerna när man är under 18år!?! Finns det nå mer konstigare eller?

Idag när jag kom hem efter skolan hade pappa lämnat ett par byxor som jag ville ha, hämta den gamla tv:n och stoppat i kött och köttfärs i frysen. Funderar på brakmiddag imorgon med så mycket gott här hemma som jag har! :D

Tänker gå och lägga mig nu pga huvudet så godnatt folket!


27 aug 12

Idag på skolan hade jag min första administrationslektion och första uppgiften var att göra ett radioprogram som dom gör på P1:s "sommar sommar". Min första tanke var att det kunde bli riktigt kul men nu när jag tänkt på det ett tag så har jag ingen aning om vad jag ska skriva/prata om...några förslag? Det ska iofs ha nått med mig och göra men jaja, kommer jag inte på något tar jag väl nått påhitt då. 
 
Efter skolan kom Ebba en sväng och senare åkte vi till ICA MAXI och handlade med mamsen. Vi skjutsa hem Ebba och sen åkte vi och käka pizza! Skulle bli sushi för en gång skull men båda var mycket sugnare på pizza, tragiskt, jag vet. Mamma stannade sedan ett tag här hemma och hjälpte mig och stryka och hänga upp kläder, mohahah, mamsen är bäst!!
 
Nu har precis Josefine W varit här och babblat ett tag och jag ska nu lägga mig och bara sooova! Tänkte ta och se ett avsnitt PLL men kom på att jag börjar 8 imorgon...så nu blir det bara godnatt, GODNATT! 

The Decisions You Make Today.. Create Who You Are Tomorrow

ÅH!!!! Hade skrivit världens längsta inlägg också försvinner det!?!?!?!?!?%&#(/")?!)=/ #)&)€??!#=#/"
Tar en kort summering av det jag skrev innan då..
 
Skolan slutade kl 13 och efter det följde Amanda med mig hit och vi bara slappade, lagade mat, kika på gossip girl och film. Kl 19 gick vi på hockey och Hudik-killarna förlorade, man vafan, kul ändå!
 
Imorgon drar jag hem för att bl.a tvätta och övningsköra. Tar nog också hem en bunt kläder, saker osv. Hemma har jag inget internet nu så kommer inte blogga i helgen men kanske kommer upp något imorgon morgon. Håll ut sålänge! Godnatt!

GLAD

Fick nyss världens underbaraste, bästa, roligaste nyhet!!!! Kan inte säga något just nu men lovar att säga senare! ;)

och förlåt att jag skriver det här men var bara tvungen, hehe

Vad händer?

Jag vet inte om ni ser det men mina kategorier, arkiv m.m. har blivit längst ner på sidan. Igår när jag skrev ett inlägg var bloggen helt okej ju?? vad har hänt? Antingen är det jag eller blogg.se som har kajkat ihop sig.
 
EDIT: Det var inte mitt fel. Har sett fler bloggar som har lika problem, hoppas dom fixar det snart!
 

Senaste köpen

 
The body shop / New Yorker / Lindex / HM / Lindex

försök till en bättre blogg

Har bestämt mig för att från och med nu ska jag bara oftast ha bilder från systemkameran. Blir en sån mycket mer fräschare blogg men såklart har jag ju alltid med mig iphonen så blir bilder där ifrån också! fast sa ju nyss att jag inte skulle det? aja, försöka då. 
 
Alla mina inlägg före maj iår är borttagna. Anledningen till det är för att då är då och nu är nu helt enkelt. Vi går mot ljusare tider! ;) 
 
nu ska jag duscha och sedan kolla på Robinsson, syns!

Skolstart

Har haft det riktigt mysigt nu dom sista dagarna innan skolan som började idag. I fredags åkte jag och Ebba till Mellanie och shoppade, solade och myste på. På måndagen kom Mellanie hit till Hudiksvall och åkte hem för ett tag sen. 

ja, idag började jag somsagt i skolan och var där kl 8. Vi gjorde inget speciellt, typ bara lyssnade på lärare och så och sen efter skolan handlade jag och bjöd hem Amanda och Josefin på fika och frukost (Mellanie var ju också med) :) Senare kom Ebba också och då blev det käk på Donken :)
 
Vill bara säga att jag har världens sämsta schema! Börjar kl 8 FYRA DAGAR I VECKAN!! Kommer då inga morgoninlägg i alla fall.
och en till grej: mitt internet är bajs just nu så kan inte ladda upp bilder. Ni får leva utan dom ett tag till ;)

igång igen!

Hej mina vänner! Som ni ser har jag gjort en himla stor, fet makeover! Tänkte också börja skriva igen eftersom jag har internet och eftersom jag har flyttat! Japp, så är det. Sitter ensam i min lägenhet nu men väntar faktiskt på besök av Mellanie igen och av paps som ska förhoppningsvis ska fixa en tv här. Kan inte leva utan varken tv eller dator and thats it! Men nu ska jag laga ihop lite nudlar innan jag får finbesök! hej sålänge!

RSS 2.0