noll inspo

Har för lite inspiration och för mycket plugg. Imorgon kommer det förhoppningsvis bli lite lugnare på pluggfronten så tänkte ta och kanske fota lite, vi får se. I helgen har jag jobbat och övningskört lite. Bara tagit det lugnt. Som alltid nu känns det som men jag är en person som hellre tar det lugnt än är uppe i varv hela tiden. 
Bild från gatufesten i Sundsvall

Längtar!

Har sagt det förut och säger det igen. NU VILL JAG HA VINTER! Har så mycket att se fram emot. 
 
1 MÅNAD KVAR TILLS SPANIEN OCH JAG FÅR ÄNTLIGEN TRÄFFA MIN BÄSTIS
2 MÅNADER KVAR TILLS JAG FYLLER 18 ÅR!!!!!
3 MÅNADER KVAR TILLS JULAFTON
 
Sen så har jag så mycket mer att se fram emot t ex fira nyår i Vemdalen. Eventuellt en shoppingweekend i Stockholm med syster och bara att prova ut studentmössan (!?!?) haha, fattar inte att snart så säger man hej då till skolan och bästa klassen... På våren väntas ju också resa till Italien, studentresa, bal och självklart studenten.  Nä nu gick jag för långt fram, är inte ens vinter än och vill faktiskt inte att denna tid ska gå så fort heller på något vis. Är inte redo för att sluta skolan än.
 
Okej men allvarligt. Tänk er denna låt när ni sitter vid brasan, har tända ljus i hela rummet och dricker oboy och det är snöstorm ute. Seriöst? Känner ni myyyyyyset eller?

Tänk er detta hemma

 
Home. blue, red, white

Chicas guapas

Har suttit hela kvällen och ringt och planerat och äntligen! Nu är det klart! Om en månad drar jag och Frida till Mellanie i Spanien. Ska bli så himla roligt! 
 
Imorgon är jag ledig och då ska jag plugga, plugga och plugga. Har inlämningsuppgifter och en redovisning som ska göras klart. Började också på 3e säsongen av TVD och det var ju ganska dumt. Hoppas att jag inte sitter framför datorn imorgon istället.
Jag och Mellanie i Grekland för 2,5 år sedan

Söndag

Eftersom att dom på nyhetsmorgon sa att tarte tatin (en slags äppelkaka) inte var något för amatörer så skulle jag självklart visa dom fel. Tyckte jag var så jävla bra tills jag tippade över stekpannan (man ska faktiskt tippa runt den) och den såg ut som skit men var riktigt god. Har som tur va ingen bild att lägga ut, haha.
 
Idag har jag förutom att baka lite kört bil. Jag och mamma åkte lite nya vägar som ingen av oss åkt förut. Riktigt mysigt och fint väder var det. Igår körde jag också hela dagen. Svängde förbi några morbröder och mormor och sedan kikade vi in en inredningsbutik efter vägen. 
Ser ni bron över vägen? Om ni tittar ca 4cm från början av bron till höger så ser ni våran lägenhet.
Vill åka till fjällen nuuu
 
Kan inte förklara hur mycket jag längtar efter vinter nu. Åka slalom och snowboard är ju det bästa som finns och after ski på det, underbart! Pappa ska åka till fjällen på onsdag och om allt går enligt planerna kommer jag attt vara världens lyckligaste. Ni får veta vår hemlis lite senare. 

España

Tro på fan att klänningen var 1 cm från att kunna stängas! Så nu har jag tre val. 1. Skicka tillbaka...igen. 2. Sälja den till någon vettig person 3. Tappa 1 cm runt midjan, haha allvarligt. Den passade perfekt annars och ååhhhh vill så gärna ha den.
 
Håller i skrivandes stund på att titta efter flyg- och tågbiljetter. Jag och Frida funderar på att åka till Mellanie i Spanien på höstlovet. Det som är så dåligt är att biljetterna är svindyra just då men hoppas verkligen att det går vägen för saknar min bästie. 
mina pinglor

Lång dag

Haft en lååång dag idag. Först skola 8-16 och sedan en körlektion. Tuff men bra dag. Imorgon ska jag till mormor en sväng och sedan sover jag nog i Bergsjö. 
Kort och ointressant inlägg men ni fick något i alla fall

Nelly

Fick hem mitt paket från Nelly idag men jag gör en retur på båda. Klänningen var lite för kort och armbandet för stort så istället byter jag till en paljettklänning. Hoppas den är bättre. 
Skickar tillbaka dessa
..och beställer denna istället

What does the fox say?

Mellanie tipsade mig om den här igår. Så himla rolig. Tittat på den många gånger och grinar för att jag skrattar varenda gång.

helgvila

Förlåt för dålig uppdatering men redan i torsdag tog jag helg, med allt. Inget plugg eller bloggande. Åkte hem till föräldrarna i torsdags efter skolan och var där tills på fredag. I fredags hade jag bara en slappkväll med mig själv hemma i lägenheten. Gjorde världens godaste tacopaj och tittade på film. I lördags åkte jag och min familj till min syster i Stockholm och var där till söndagen. Har haft en sån otroligt härlig helg! Underbart att bara koppla av ibland.Finaste ungen på jorden, min systerdotter

grinaaaaar

Har aldrig grinat så mycket som jag gjorde igår av en serie. Hela jag bryter ihop av att se killar gråta och den här scenen tog priset med längder.
Ni som inte har sett TVD än eller inte kommit så långt - detta är en spoiler

Fotografering

Idag var det fotogafering på skolan och såklart (som alltid) är man tvungen att vara extra ful just den dagen... 
 
Tur man har så snygga vänner

.

 

Hur snyggt?

Autumn

Lektion

Med mönstrade byxor och svarta converse sitter vi på svenskan och är allmänt slapp. Provar den nya bloggappen, mycket bättre än den gamla!

Solig söndag

Idag har jag övningskört och ätit ute med mamma och pappa. Vi svänge också förbi till min farbror som igår hämtade en ny båt från Stockholm. Den var så snygg! Det var sex bäddar, kök, toalett/dusch, två våningar och där uppe kunde man också styra båten. Jättefrän, verkligen.


fredag och lördag

Igår var jag bjuden på middag hos Josefine med två tjejer till. Senare på kvällen var vi till ett annat ställe i stan på fest. Hade det roligt den lilla tiden jag var där, haha. Tänkte vara kvar i Hudik ikväll och festa igen men hade helt enkelt inte orken till det. Sitter nu i soffan hos päronen med tända ljus och brasa och kikar på tv med mamma. Innan har dagen spenderats lite på marknaden och på Huffs match. 
 

Liten roadtrip

Var till stan idag igen och tog bort ett larm som var kvar på jackan. För besväret fick jag ett par strumpor, haha. Efteråt övningskörde jag med mamma här i stan i två timmar och vi hälsade på min morbror och kusiner en sväng. Bra torsdag 

Åh vad jag saknar min kompis nu


äntligen hittat min jacka

Ni förstår inte hur svettig jag blev efter att ha tagit dessa bilder, haha. Här är i alla fall min nya jacka jag köpte idag. Har letat en skön, varm, snygg jacka i två vintrar och nu först hoppas jag att jag har hittat min vinnare. Jackan är en peak performance som jag köpte från Team Sportia.
Nu sätter jag stopp för kläder ett tag. Måste ju spara lite pengar också.

Körlektion

Idag slutade jag kl halv 12 istället för kl 15, och tur var väl det för fick nämligen min första körlektion kl 13.45 som en annan hade avbokat. Hade världens gulligaste trafiklärare och känner mig mer peppad på att ta det jäkla körkortet nu. Har ca 3 mån kvar innan jag ens får ta det men nu känns det mer som att jag kommer klara det än förut. Nu väntas det plugg och lite Vampire Diaries

Bästa salladen

Mamma kom hit efter skolan så vi var först på trafikskolan och sen åt vi middag på kaffebaren. Deras ceasarsallad var så himla god. Ska definitivt äta den igen


När man kan unna sig

Skulle sitta bra med dessa kläder nu. Åh så fina! luxury
 
 Fick tips av en jättebra collagesida av min fina vän Alva. Titta in hennes blogg här

Vampire Diaries

Började titta på Vampire Diaries imorse och har nu betat av 7 avsnitt. Alla säger att det är så himla bra och jag kan inget annat än att hålla med


RSS 2.0