bra dag!

Har haft en riktigt bra dag idag! Började med skola kl 09.20-12.00 och sedan gick jag och klassen ner till Borgaparken och körde tävlingar, brännboll m.m. Riktigt roligt! mitt lag vann också, hehe ;)
Efter det så mötte jag pappa och lämnade in min Iphone som hade blivit lite knasig så nu har jag en lånetelefon för tillfället. Glad att jag fick en annan iphone så länge så kan jag föra över allt som jag hade innan till den :D
När det var klart och jag och pappa på visning på två lägenheter och jag är så jävla KÄR i en av dom! Den passar mig perfekt och vi har nu budat på den och HOPPAS HOPPAS att jag får den!! HÅLL ALLA TUMMAR!!!
och jag börjar 09.45 istället för 08.00 imorgon, så jäkla skönt!
Så jäkla klockren bild! tror Fredrik fick bollen på fel plats
Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt den här bilden. Båda två ser ju i alla fall inte ut att vara medveten om kameran, eller ja, alla fyra kanske? haha

GÄVLE

Blev en tripp till Gävle med Amanda och Josefin igår på vår lediga dag :D skulle åka tåg in egentligen men det var inställt så det blev buss istället men gick bra det också. Fick med mig ett par byxor, örhängen, linne/blus och en jeansjacka, men den ska tillbaka. Riktigt grym dag!

Imorgon blir det jobb efter skolan och i helgen åker jag till stugan och har det mys på morsdag :) hörs <3

 

 

 

 

 


BLOGGEN FORTFARANDE UNDER RENOVERING

Måste sluta vara så kung på bakning. Har ätit alldeles fööör många scones men lite svårt är det ju att motstå när dom blev så himla bra!
Var ju till Sundsvall i torsdag och shoppade men glömde helt bort att köpa jeansjackan som jag kollade på. Fråga mig inte hur. Hade bestämt att jag skulle köpa den men plötsligt ploppa tanken bara ur huvudet? Kan man vara så jäkla senil!?! Har i alla fall skickat iväg ett sms till mellanie och hon skulle titta om den fanns kvar, tur jag har dig <3
Ångrar mig lite att jag inte köpte "tröjan" och byxorna på bilden. Varför måste jag vara så snål för?
Nu ska jag sticka på en prommis med Josefin så kanske jag får bort min matkoma. se u!
Nej, det spöregnar, FAN!

BLOGGEN UNDER RENOVERING

fortsätter imorgon...

Sundsvalloo

Sitter på bussen till Sundsvall för lite shopping och är hungrig som ett svin! Måste också shoppa själv ett bra tag innan jag kan träffa Mellanie än sväng. Tänker kika efter en skinnjacka, jeansjacka och en jeansväst. Det är prio number one i alla fall! Ska också köpa en fet sallad har jag bestämt!
Men annars då? Jo, nu är man ju ledig i fyra dagar :D men vet inte vad jag ska göra av dom. Plugga vet jag, men sen då? Finns ju inget att göra i den här skithålan.... Längtar tills jag flyttar!! Pappa ringde precis att han hade hittat en lägenhet nu och det var visning kl 4, perfekt när jag nu ska till Sundsvall, nej inte då. Får fan leta vidare. Tips på en lägga i Hudiksvall??

Ett plus är att jag är så jävla glad nu så det är inte sant!!! Fick reda på en skitbra grej av paps. Vill inte säga det här men var bara tvungen att skriva någonstans, ledsen för det, hehe


myser mycke' jah

Haft en riktig mysig fredag och lördag!
I fredags myste jag och mellanie hos ebba. Det blev indiskt, ansiktsmask, massage, skitsnack på balkongen tills sent på natten, som det ska va' helt enkelt!
Imorse gick vi och åt på McDonalds och sedan blev det en tur shopping på stan. Hittade två jackor som jag vill ha men inte har råd med...så mamma och jag kom på en deal - jag städar min garderob och plockar undan alla mina kläder jag har utspritt i huset så får jag dom, SKITBRA deal, verkligen! wihoo! så imorgon blir det en städoplockdag, men ska tänka på vad jag kommer få när jag är klar så det ska nog gå finemang :)
mina flickor <3 älskar er!

!!!

Idag mår jag bra! :D Har haft en helvetesdag med jobbiga lektioner och nästan somnat på två av dom men ändå är jag på topp!
saker som gör mig glad just nu!
1. Var i stan ett tag efter skolan och köpte mig en ny bikini som sitter dösnyggt!
2. Kommer ha en dundermysig helg med finafina flickor!
3. Inget plugg!
MÅNGA UTROPSTECKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
justsoyouknow, puss!

inspiration

Har precis skrivit världens jobbigaste inlägg men bestämde mig för att inte visa det, inte nu i alla fall. Är på lite deppmode idag men har fan insett att sluta ta saker så hårt och att börja ta tag i saker som tynger en.

Tittar på lite inspo för att börja tänka på annat. Har aldrig längtat så mycket efter sommaren, jag menar, titta på kläderna!
'
weheratit / fannylyckman / tumblr / ellenwestin

Konferens

Sitter i bussen nu så jag tänkte att jag kan ju göra ett inlägg :)

Åkte med 06.50 bussen imorse och var på Läroverket kl 8. Stod där och bredde 500 mackor och dekorerade bord med klasskamraterna till konferensen som var. När det var klart gjorde jag engelska nationella och har nu slutat. Trodde man skulle sluta 14 men vi hade allting klart så då blev det nu istället! :D
Det är sjukt, har gått endast 2 timmar den här veckan och inga mer blir det heller, studiedag imorgon!

Nu när jag kommer hem tänkte jag först äta lunch sedan städa lite och kanske ta en promenad? Solen är ju framme!


valborg

Ja, jag kan väl berätta att gårdagen var AZUM! Började med att dela en L pizza på biteline med 3 fina tjejer. Har aldrig ätit på biteline förut och kan säga att det ABSOLUT inte var den sista! Så fantastiskt gott! Efteråt pizzan blev det såklart en mjukglassbufé också! mums!
Vi drog sedan vidare till Norra berget och spenderade valborg där med trevliga nya ansikten och massa firanden! Har ingen aning när vi kom hem, men det var sent i alla fall för vi vakna idag kl 13. Och jag HATAR att vakna så sent speciellt när det är skitfint väder ute! Men vi tog en brakfrukost på balkongen och sedan lite shopping på det. Så det spelade ingen roll vilken tid vi vaknade, man hann ju med saker ändå.
Nu vet ni det, en helt underbar valborg med andra ord! Hoppas att ni hade det lika trevligt!
btw, sitter nu och dricker xubi, har ni inte provat det, gör det!

RSS 2.0