The Hunger Games 2

Hade en riktigt bra dag igår som avslutades med bion The Hunger Games 2. Väldigt bra film, dock dåligt slut. Nu ska jag snart bege mig mot skolan för en lektion och senare idag kommer mamma och sover här. mys

Helgen

Hjälp vad denna helg gick snabbt! Hade besök av två småtjejer i lördags så vi spelade spel, bakade och gosade. Igår var jag i Birsta med moster, mamma och Leia. Shoppade lite nödvändigheter och dagen avslutades på MAX. Vilken underbar dag!
 
Skoldagen spenderades i vårt kafé och efter skolan blev det en körlektion. Nu sitter jag här med mitt té och försöker plugga. Ha en bra kväll fina läsare
Min fina mysdress från Svea ♥

Julkänsla

Har druckit starkvinsglögg med chokladsmak och käkat nygjorda pepparkakor. Julen närmar sig med stormsteg och jag bara älskar det. Har redan fått världens julkänsla och livet är på topp nu (förutom allt skolarbete som är jobbigt). Ska snart boka tågbiljett till Stockholm för en miniweekend med shopping med syster och om en vecka är jag 18! Barnvakt åt bästa ungarna imorgon och kvalitetstid med mamma och moster på söndag i Sundsvall. 
 
 
Förresten, någon som vill följa med på skiweek i Vemdalen? Boende klart

Utomlands nu tack

Kan nu konstatera att jag verkligen suger på att köra vänstersväng i tvåfilad rondell. Hahaha skrattretande. Jag har ju som ni kanske förstått varit på körlektion och det gick ju...sådär. Idag har vi hämtat upp alla biljetter tills magalufresan. Gud vad jag längtar till Italien, Magaluf och studenten nu! Fast det får inte gå fööör fort heller. Nu ska jag göra kvällsfika och tagga inför Paradise Hotel ikväll!!
Bild från när jag var i Rhodos andra gången för 2.5 år sedan. Har ni chansen så åk till Rhodos stad. Mitt favvoställe! Ni kommer inte bli besviken.

black&white

Helgerna går alldeles för fort.. fattar inte.
Igår var jag hos farbror som fyllde 60 och åt mat, riktigt trevligt. Slutade kvällen med sista avsnittet på säsong fyra av The Vapire Diaries. Börjar ta serietittande före plugg, inte bra. Idag gjorde jag i alla fall några körkortstester på datorn så har kommit snäppet längre där. Nu när jag skulle ta tag i allt återstående plugg går det inte att logga in på skolportalen. Kul. Blir nog The Carrie Diaries istället, attans, haha.
 
Tittade också på ett nytt avsnitt av awkward som denna kille är med i. Ser ni han eller???

Magaluf

För vi har bokat studentresaaa! Jag, Josefin, Fredrik, Wille, Linn, Kalle och Emelie! Efter världens godaste fika med  australienska lamingtons gick vi till ticnet och bokade resan till Magaluf! Äntligen! Har kämpat så mycket med denna resa och fan vad skönt att det är bokat och klart!
 
Är i hem#2 nu och vi ska snart äta brakmiddag som jag och pappa har fixat lite med tills mamma kommer hem. Ikväll blir det idol och därefter fotboll! KOM IGEN SVERIGE!
 
Vårat hotell, TRH Torrenova

finns ingen tid

Hej mina vänner. Guuuud vad jag har haft fullt upp i veckan! I tisdags blev det skvallermys på Wayne´s med Ebba, i onsdags körde jag halkbana och både igår och idag pratade jag om mitt program för blivande nior på infokvällen i skolan. Har alltså kommit hem sent dessa dagar. Har haft riktigt roligt i alla fall! 
 
Imorgon ska jag hem till Miranda på fika. Hon har bjudit hem hela klassen då vi alla är lediga, gulligt. Efter det ska jag och några mer ner på ticket och kanske boka studentresa. Har försökt med det i flera dagar nu men priserna ändras hela tiden... Vi är i alla fall sju stycken som ska åka till Magaluf. Hoppas på det bästa nu bara!
 
Kan ju även passa på att säga att Handels- och administrationsprogrammet är ett riktigt bra program! (bild:google)

Hej måndag

första dagen på veckan...
Idag stod jag i kafeterian från kl 10 till 14.30 för att det fattades folk. Mycket roligare än att vara på lektioner och att stå med Alva gjorde ju inte saken sämre heller. Efter skolan var jag på körlektion och sedan gick jag på stan en sväng. 
 
Idag bokade jag tid för halkbana så redan på onsdag ska den göras. Ska bli roligt men ändå lite pirrigt men det är en grej som måste göras oavsätt. Nu ska jag plugga i körkortsböckerna så vi hörs så länge
Dagens bild tillägnas Linn för hon fyller 18 år idag! GRATTIS!

Renée Voltaire

Vill verkligen tipsa om renée voltaire, ett riktigt bra märke jag började med i somras tack vare min kusin. Såhär beskriver de sitt företag "Personen och varumärket Renée Voltaire är en glad rebell som vill omdefiniera en hälsosam matkultur och genom innovativa matprodukter ge människor en godare, nyttigare, enklare och roligare matupplevelse."
 
Till frukost äter jag musli på yoghurten (den längst till vänster) och den är verkrligen jättegod. En kul grej är att den är sötad med äppeljuice. Det finns också annorlunda godisar och chips som bara måste smakas! Ni hittar alla varor på t ex ICA, Coop, Hemköp och självklart deras hemsida.
 

allt är möjligt

Tidigt imorgon ska jag åka till Gävle med mamma och hämta hennes bästa kompis som har varit där nere denna vecka på behandling mot cancer. Det är den första veckan av fem hon ska vara på sjukhuset och få cellgifter. Har vetat om det här ett tag och mår bara så himla dåligt av det. Man tänker hela tiden "varför just hon? Världens gulligaste människa". Köpte i alla fall ett jättefint silver rosa band på guldfynd som jag har fäst på jackan. Tycker ni ska göra detsamma
 

FRIIIIDAG

Hos mamsen och papsen nu, pratar med klassisar på facebook om studentresa, smsar syster om framtida julshopping i Stockholm, lyssnar på mitt nya favvoband Bastille. Thats my kväll. 
 
Idag var jag nere på friskis&svettis och är numera medlem där. Dom verkade jättetrevliga och jag fick en liten rundvandring i lokalerna och träffade några tränare. Känner mig mer peppad nu än förut och nu jävlar ska jag ta tag i träning och kost. 

Fikamys och Bastille

Nu är jag nyduschad och klar inför läggdags. Eller ja, måste läsa en jäkla svenskabok ett tag först. Hatar att läsa böcker som har en deadline! En bok läser man väl för att man vill? Inte för att man måste, speciellt en bok man inte valt själv. Hur som helst, efter skolan åkte jag och Josefin till Miranda på mat och fika. Hade riktigt kul och oj vad vi har helgplaner framöver. Måste passa på innan Miranda flyttar tillbaka hem till Australien och man kanske aldrig mer ses. Nä fy. 
 
Imorgon åker jag hem till hem2 och stannar där över helgen. Länge sedan jag var där nu. Skönt med lite ompyssling. 
Denna låt spelas på repeat hos mig så tänkte dela med mig av den. Så himla bra

Spanien del 4

Fredagen efter mådde vi inte alls lika bra som dagen innan och Mellanie var blind... skojar inte heller. Tur hon hade vänner som kunde beställa mat från menyn på restaurangen vi var på, haha. Köpte tonvis med godis och dricka och låg i sängen och tittade på videos från kvällen, herregud. På kvällen gick jag, Frida och Fredrik och köpte youghurtglass och kebab (läs världens godaste kebab).
 
Fredagen
 
På lördagen var det dags att åka hem igen. Satt på tågstationen och sa hejdå till bästis. Tur man får träffa henne redan till nyår nästa gång! Nä ville verkligen inte åka hem! Väl på flygplatsen köpte vi taxfreegodis i mängder och käkade sedan brunch på starbucks innan flyget gick. Den resan hem var inte så kul. Tänk er turbulens som verkligen SKAKAR hela flyget, usch. Vi överlevde i alla fall och hann med tåget hem. 
 
Lördagen
Har som sagt haft världens bästa vecka och det finns inget roligare än när vi tre är tillsammans. Älskar er sååå mycket och längtar tills nästa gång vi ses - NYÅR!

Spanien del 3

Vi vaknade tidigt på onsdagen för shopping på Miramar. Vi gick den långa vägen dit i stekande sol och jeans, lökigt. Hittade min älskade butik Primark och käkade på subway. Efter shoppingen satte vi oss på ett fik närmare stan, tog wifi, käkade glass och drack kaffe, riktigt mysigt. Mot kvällen var det våran tur att våldgästa killarna så vi gick till Leo och drack lite. Han har världens finaste utsikt över stan!
Mina tjejer gick sedan ut men själv kände jag att jag behövde denna sömn. Fick lite ångest när jag fick höra och se bilder på vart dom hade varit. Värsta MTV crib ju... 
 
Onsdagen
 
Torsdagen var den sjukaste kvällen jag varit med om. Förade först hos Leo med allihopa och sedan åkte vi taxi till en halloweenfest i värsta lyxvillan som ett par svenska killar hade hyrt. Riktigt mycket folk! Efter festen åkte vi ner på stan till alla klubbar. Där var det fullproppat med. Träffade personer från alla möjliga länder. Pratade en blandning mellan engelska, svenska och spanska som ingen fattade... Älskar att dom inte stänger kl 2 som här utan det håller på så mycket längre till. Resten av kvällen får ni lämna åt fantasin för mer säger jag inte, haha.
 
Torsdagen
 

Royals

Två lektioner idag och efter det gick jag och Josefin på stan ett tag. Satt oss och fikade och fick sedan sällskap av både Ebba och Miranda. Hade en körlektion som gick bajs och nu sitter jag här framför datorn och ska snart plugga. Kom på att jag shoppade ju lite i Spanien som jag tänkte visa något tag men får ta det senare när jag har mer tid. 
Miramar

Spanien del 2

På måndagen gick vi runt och tittade i lite affärer runt om i centrum. Köpte de sista detaljerna till min halloweenkostym och skaffade ett riktigt fint likadant halsband som mina brudar. På kvällen kom killarna och förade hos oss lite spontant. Vi tjejer hade bestämt att inte gå ut med dom men tydligen så gjorde vi det ändå. I mjukiskläder och utan smink....
 
Måndagen
 
Vi planerade att det skulle bli en tjejkväll idag istället men det sket sig, igen. Började i alla fall med att färga håret på mig och Mellanie, målade naglarna och dansade runt. Sedan kom killarna ännu en gång. De var full fart på dom men nu stod vi på oss, inte ut ikväll igen. Skulle upp tidigt för shopping dagen efter. 
 
Tisdagen
 
 
 

Spanien del 1

Kom alltså fram till Spanien kl 12 efter att ha börjat resan kl 20 dagen innan, såååå långt dygn utan sömn. Dum som man är gick man ut på kvällen trots att man var död. Kvällen började hos Leo, Mellanies kompis. Han bodde högst upp i en lägenhet och det var så himla fint! Där lärde vi känna några av dom vi hängde med resten av veckan. Så härliga personer. 
 
Lördagen
 
Dagen efter var det många som vaknade hos oss, haha. Senare gick vi till stranden i några timmar och därefter blev det pizzamiddag ytterliggare någon timme. På kvällen spelade vi wii och hade det trevligt.
 
Söndagen
Kommer mer från de andra dagarna i andra inlägg

¡Hola!

Har haft en sån JÄVLA BRA VECKA i Spanien, sjukt!!!! Träffat såååå många nya personer som varit mer än grymma! Trodde absolut inte jag var kababel till att orka denna vecka men där hade jag fel, haha. Kommer komma upp inlägg senare lite då och då när jag fixat in bilderna på datorn osv.
 
 
Alltså ni brudar, ni är bara bäst
 
Det har varit så jobbigt att gå och fixa internet hela tiden jag har varit i Spanien så därför inga inlägg därifrån. 

RSS 2.0